ES Vendsyssel tog førstepladsen i propfyldt Park Vendia

Vendelboerne fik revanche over sin direkte konkurrent til oprykning  

 Cheftræner for Elitesport Vendsyssel, Morten Arvidsson, er tættere på at føre sit hold tilbage i 1. division, som klubben rykkede ned fra i seneste sæson.  <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

 Cheftræner for Elitesport Vendsyssel, Morten Arvidsson, er tættere på at føre sit hold tilbage i 1. division, som klubben rykkede ned fra i seneste sæson.  Arkivfoto: Torben Hansen

HJØRRING:Elitesport Vendsyssel var fredag aften forret til en sportsfest af den store slags i Hjørring. Og det blev en ganske velsmagende appetizer, da vendelboerne sejrede med 31-23 i topstriden mod Nørre Djurs. 

ES Vendsyssel og Hjørring Futsal Klub havde inviteret vendelboerne til et større sportsevent i Hallen Park Vendia, som var fyldt til bristepunktet, da håndboldholdet ES Vendsyssel skulle forsøge at erobre førstepladsen i 2. division.

Den plan lykkedes, da ES Vendsyssel med en storsejr fik revanche fra det første møde mod den direkte konkurrent til førstepladsen, Nørre Djurs HK. Dermed er vendelboerne efter ni kampe fortsat ubesejret på hjemmebane. 

Med sejren distancerer ES Vendsyssel sig fra Nørre Djurs HK, som nu har to point op til nordjyderne på førstepladsen. 

Der resterer fem kampe i 2. division, hvor kun førstepladsen rykker op i 1. division. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.