Evenepoels chef: Jeg så mindst 15 herreløse hunde

En af Giroens helt store stjerner Remco Evenepoel styrtede til sin direktørs ærgrelse hele to gange onsdag.

Quick-Step-chefen Patrick Lefevere var ikke tilfreds, efter at Remco Evenepoel var i asfalten to gange på onsdagens Giro d'Italia-etape. (Arktivfoto). <i>Goyvaerts/Ritzau Scanpix</i>

Quick-Step-chefen Patrick Lefevere var ikke tilfreds, efter at Remco Evenepoel var i asfalten to gange på onsdagens Giro d'Italia-etape. (Arktivfoto). Goyvaerts/Ritzau Scanpix

Det var en noget uheldig Remco Evenepoel, der rullede ud på onsdagens 5. etape af Giro d'Italia. To gange røg den belgiske verdensmester nemlig i den regnvåde asfalt.

Den ene gang var det dog ikke Evenepoel selv, der var skyld i styrtet.

Det var en løssluppen hund, der sendte Quick-Step-kaptajnen af cyklen i et mindre alvorligt fald.

Remco Evenepoels øverste chef, Patrick Lefevere, var mildt sagt ikke tilfreds med situationen, men han peger på, at det er, hvad der kan ske.

- Jeg vil ikke overdrive nu, men jeg var på ruten før, og jeg troede, jeg var i Colombia. Jeg så mindst 15 herreløse hunde langs gaderne. Den slags situationer kan du opleve i det sydlige Italien. Det kan ikke løses.

Sådan siger Lefevere ifølge feltet.dk til radioprogrammet De Ochtend.

- Det kan man som rytter ikke tage højde for, men man skal regne med folkets velvilje - særligt fra politiet og offentligheden. De skal forstå, hvad faren ved en hund kan være og jage den væk, mener han.

Efter de to styrt onsdag er Lefevere nervøs for sin holdkaptajn på de kommende etaper.

- Fredag er der bjergetape. Vi må se, hvordan han har det dag for dag. Til den første hviledag må vi bare håbe, at skaden ikke er blevet værre, lyder det fra Lefevere.

Torsdag venter et par mindre bjerge, inden det er fladt mod mål som på onsdagens etape.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.