Hestesport

Eventyrhest fortsatte opturen

Benjamin Nordal triumferede ved Lunchtrav, hvor der blev omsat for over to millioner kroner

Privatfoto

Privatfoto

HESTESPORT: For lidt over et år siden var Mogens Hansens Benjamin Nordal en ganske ordinær travhest. Mindre placeringer blev vekslet med galopture, og der var ikke det store som tydede på, at Benjamin Nordal skulle blive en hest som ryddede overskrifter.

Nu godt et år senere er Benjamin Nordal stormet op gennem klasserne, og næsten 100.000 kr. er tikket ind på kontoen.

Mandag middag på Racing Arena Aalborg sad den unge jockey Casper M. Nielsen igen bag Benjamin Nordal, som skulle ud i årets anden start efter en velfortjent vinterferie.

Enorm kølighed i løbene er blevet Casper M. Nielsens varemærke, og det var ingen undtagelse med Benjamin Nordal. Parret fandt perfekt rundt i gode rygpositioner, og først ind på opløbet trak Casper M. Nielsen ud til angreb. Benjamin Nordal skiftede gear, og årets første sejr var en realitet i den flotte tid 1.14,8/2140ma.

– Det er jo et rent eventyr med den her hest både for ejeren, træneren og mig, lød det fra Casper M. Nielsen til Fast Track efter sejren.

– Senest var banen simpelthen for blød til ham, og derfor skuffede han måske en smule. I dag passede underlaget perfekt til ham, og så var han jo tilbage i sit gamle jeg. Jeg tror, han er klar til en ny god sæson, det er en herlig hest sluttede Casper M. Nielsen.

Der blev og noteret sejre til Jeppe Juels talent Enzo, som træneren igen var særdeles tilfreds med, og kun havde lovord om, samt John Petersens hurtige Drønviktormolar, som var totalt overlegen i 1.16,5/2140ma i sin bare fjerde start i karrieren

Spillerne var igen med på noderne til Lunchtrav i Aalborg, og sendte 2,4 millioner kroner gennem totalisatoren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.