Fæl Frederikshavn-nedtur: Slået stort af bundprop

Slutspilspladsen er langt fra sikker for White Hawks - efter ny nedtur på isen

Spillerne fra Frederikshavn White Hawks har haft en svær sæson, og med otte runder tilbage af grundspillet kan de ikke vide sig sikker på en plads i slutspillet. <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Spillerne fra Frederikshavn White Hawks har haft en svær sæson, og med otte runder tilbage af grundspillet kan de ikke vide sig sikker på en plads i slutspillet. Arkivfoto: Lars Pauli

RØDOVRE:Det har længe lignet et faktum, at Rødovre Mighty Bulls ville blive nummer ni og sidst i Metal Ligaen og dermed misse slutspillet.

Fredag aften kunne Frederikshavn White Hawks mere eller mindre begrave Rødovres slutspilsdrømme, men sådan gik det ikke.

Rødovre var effektive i powerplay og vandt på egen is så klart som 5-1, selvom skudstatistikken var relativt lige. Dermed reducerede de afstanden op til de formsvage nordjyder til 11 point, og med otte runder tilbage af grundspillet er der stadig 24 point at spille om.

Rødovre kom foran tidligt i kampen, da de straffede kampens første udvisning, og spillet havde kun været sat i gang i 24 sekunder, før det også blev 2-0. Frederikshavn skabte dog fornyet håb med en reducering fra Sebastian Brinkman Andersen i slutningen af 1. periode.

I 2. periode trak Rødovre dog fra igen med målene til 3-1 og 4-1 - det sidste nok engang i powerplay - og siden satte de trumf på i 3. periode. Her scorede Rødovre kampens tredje scoring i overtal til 5-1, og så var det "game over" for Frederikshavn White Hawks.

Rødovre Mighty Bulls - Frederikshavn White Hawks 5-1

  • Periodecifre: 2-1, 2-0, 1-0
  • Mål: 1-0 Mikkel Binou Jensen (7.35), 2-0 Johan Lundgren (7.59), 2-1 Sebastian Brinkman Andersen (18.05), 3-1 Magnus Povlsen (28.20), 4-1 Johan Lundgren (37.57), 5-1 Miro-Pekka Saarelainen (51.12)
  • Udvisninger: Rødovre 3x2 min., Frederikshavn 6x2 min.
  • Tilskuere: 847

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.