FCM sender brasiliansk fiasko på leje i hjemlandet

Marrony skal i 2022/23-sæsonen spille for Fluminense i Brasilien, der har lejet angriberen i FC Midtjylland.

Marrony spillede 11 kampe på FCM's førstehold i 2021/22-sæsonen. (Arkivfoto) <i>Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix</i>

Marrony spillede 11 kampe på FCM's førstehold i 2021/22-sæsonen. (Arkivfoto) Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Han blev hentet til Herning i en stort anlagt handel sidste sommer, men Marronys ophold i det midtjyske kan indtil videre på ingen måde kaldes for en succes.

Nu prøver angriberen så lykken i hjemlandet igen. Klubben Fluminense har således lejet Marrony det kommende år, oplyser den på sin hjemmeside. FCM har ligeledes bekræftet aftalen på sin hjemmeside.

Lejeaftalen indeholder ifølge Fluminense også en købsoption.

Dermed tager den 23-årige brasilianer altså tilbage til Brasilien, hvor han også kom fra, da FC Midtjylland købte ham for cirka 30 millioner kroner i 2021.

Midtjyderne hentede Marrony i Atlético Mineiro. I 2021/22-sæsonen blev det dog kun til 11 optrædener på FCM's førstehold for Marrony, der aldrig har scoret i det danske.

Allerede i november sidste år var der kritik af Marrony fra brasilianerens egen arbejdsgiver, og FCM-sportschef Svend Graversen siger torsdag ligeledes, at angriberen ikke har formået at tilspille sig den rolle på holdet, man havde håbet på.

- Derfor er det den rigtige løsning, at vi nu har landet en god aftale med Fluminense, hvor han gennem et lejeophold skal forløse sit store talent. Vi ser frem til at følge ham i den brasilianske liga, siger Graversen på FCM's hjemmeside.

Fluminense spiller i den bedste brasilianske række, Serie A, som følger kalenderåret. Klubben ligger efter 15 ud af 38 kampe på sjettepladsen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Aldi opgiver Danmark - ny ejer overtager de fleste butikker
Luk