AaB

Fem kampe igen: AaB har øjnene på top-6

Nordjyderne indtager en 10. plads i grundspillet, inden man møder de danske mestre i Herning

Foto: Andreas Falck

Foto: Andreas Falck

FODBOLD:Fredag blev AaB skubbet ud af top-6, da AGF vandt over SønderjyskE. Siden har AC Horsens, FC Nordsjælland og OB overhalet nordjyderne i tabellen.

Dermed ligger AaB på en 10. plads før mandagens kamp mod FC Midtjylland. Torsdag lå aalborgenserne ellers på en 6. plads, inden den 22. runde af Superligaen gik i gang. Det vidner om et tæt løb i midten af tabellen.

Inden mandagens kamp har AaB fem kampe tilbage, før rovet gøres op i grundspillet, og deltagerne i mesterskabsspillet findes blandt de bedste seks.

- Det kigger vi selvfølgelig på. Vi ved, at det bliver utroligt tæt. At tabe en kamp eller spille uafgjort kan sætte én gevaldigt bagud i kampen om top-6. Man kigger ikke så meget på, hvem der overhaler os. Vi skal gøre vores, og det er at skrabe tre point sammen så ofte som muligt, og så kommer vi i top-6, siger Oliver Abildgaard.

Cheftræner Jacob Friis bruger derimod ikke så meget tid på at spekulere over de to point, som AaB i skrivende stund har op til top-6.

- Omgivelserne kigger på det, og vi er ikke så naive og dumme, at vi ikke har øje på tabellen. Men vi kan ikke gå og bruge for mange minutter på det. Vi skal arbejde med det, som vi kan gøre noget ved, og det er i første omgang i morgen (mandag mod FC Midtjylland, red.). Alt det andet gøres op, når vi kommer dertil, siger Friis.

AaB møder FC Midtjylland i Herning mandag klokken 19.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.