Frederikshavn FI

FfI tæt på tyveri

Trods skader og spillerafgang viste Frederikshavn sig modstandsdygtig mod TSØ i smalt 24-27 nederlag

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

HÅNDBOLD:Team Sydhavsøerne er et hold, der for få år siden opererede med et budget, der kunne matche de nederste af holdene i håndboldligaen, og er også for nuværende en klub med ambitioner, ligakampe på holdkortet og store profiler.

Set i det lys var Frederikshavns cheftræner, Morten Holmen, hverken sur eller skuffet over, at hans mandskab søndag måtte rejse fra Lolland med et 24-27 nederlag og uden point i bagagen. Nordjyderne er hårdt ramt af skader og måtte samtidig mellem jul og nytår sige farvel til højrebacken Anders Risdal, der i stedet nu tørner ud for konkurrenter fra Randers HH.

- Det er egentlig ikke, fordi folk skal have ondt af os, men man er også nødt til at være realistisk og se på, hvad vi er oppe imod. Og set i den kontekst må jeg bare sige, at gutterne gjorde et godt stykke arbejde mod Sydhavsøerne, lød det fra cheftræner Morten Holmen.

For Frederikshavn blev faktisk ikke på noget tidspunkt spillet ud af hallen, men havde ved stillingen 22-24 med fem minutter igen fortsat muligheden for point.

- Vi kunne måske godt have stjålet et point hernede, men vi var ikke helt skarpe, da det skulle afgøres. Dér var TSØ lige lidt skarpere end os i de situationer og fik straffet os. Men stor ros til drengene. Med de mange skader og spillerafgange tager de bare arbejdshandskerne på og knokler røven ud af bukserne, fortalte cheftræneren.

FfI gik til pause bagud med en enkelt, 12-13, og det skyldes blandt andet, at nordjyderne leverede en solid forsvarsindsats.

- Vi dækkede rigtig fint, var disciplinerede og rigtig smarte i den ende, hvor vi lå og vekslede mellem et 3-2-1 og et 6-0 forsvar. Angrebsmæssigt trak vi tempoet lidt ud af kampen, og der må jeg igen bare rose spillerne. For pokker, hvor var de gode til at finde de rum, der nu var. Vi har kun fire bagspillere efterhånden, men de gør det godt, dem vi har, sagde Morten Holmen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst