FIK-formand bakker op om voldsdømt forbundschef: - Han er en fantastisk formand

Formanden for Frederikshavn Ishockey Klub ytrer tillid til forbundet og bestyrelsens beslutninger efter voldsdom til unionsformand Henrik Bach Nielsen

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

ISHOCKEY:Torsdag blev Henrik Bach Nielsen dømt skyldig for vold, da Vestre Landsret stadfæstede byrettens afgørelse fra i fjor.

Aalborgenseren er formand for Danmarks Ishockey Union og startede sin involvering i dansk ishockey, da han ved årtusindskiftet blev bestyrelsesmedlem i AaB Ishockey.

Danmarks Ishockey Union agerer i de danske ishockeyklubbers interesse, og formanden er ligeledes valgt af repræsentantskabet, hvori medlemsklubberne er repræsenteret.

En af dem er Frederikshavn Ishockey Klub, der er moderklub til Metal Liga-holdet Frederikshavn White Hawks. Her ytres der tillid til Henrik Bach Nielsen som formand trods dommen, hvor han er kendt skyldig for vold i forening.

- Jeg kan kun sige, at Henrik er en fantastisk formand i hele hans gøren og laden i forhold til ishockey og alt deromkring. Vi har fuld tillid til, at det håndteres, som det skal håndteres, lyder det fra Søren Klyvø, der er formand for FIK.

Henrik Bach Nielsen blev genvalgt som formand i 2017. Det står dog klart, at han stopper som formand for Danmarks Ishockey Union til sommer. Han vil nemlig gå efter en toppost i Det Internationale Ishockeyforbund.

Fra den vendsysselske ishockeyklub er der ingen indvendinger til, at aalborgenseren bliver frem til næste repræsentantskabsmøde.

- Jeg hæfter mig ved, at forbundet bakker ham op, og at han har snakket med sin bestyrelse. Har de det fint med det, så har vi fuld tillid, tilføjer han.

NORDJYSKE har også været i kontakt med Preben Larsen, som er formand for AaB Ishockey, der er moderklub for Aalborg Pirates. Han har dog ikke nogen kommentarer på nuværende tidspunkt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.