Fire vigtige forlængelser hos EH Aalborg

Holdet har fået papir på flere af profilerne for næste sæson

Søren Olsson
Den svenske keeper Emma Friberg er blandt de spillere, der har forlænget aftalen med EH Aalborg. Arkivfoto: Laura Guldhammer
EH Aalborg 25. marts 2019 09:58

HÅNDBOLD: EH Aalborg vandt den meget vigtige kamp over Ringkøbing Håndbold tidligere på måneden, og dermed er det blevet ganske sandsynligt, at holdet er at finde i HTH Ligaen også i næste sæson.

Derfor kan holdet nu også få styr på aftalerne med spillere for den kommende sæson, og det har netydet, at kontrakterne med den svenske keeper Emma Friberg samt Anne Brinch Nielsen og Mathilde Storgaard er kommet på plads. Endelig er det også blevet til en forlængelse med Line Berggren Larsen.

Endnu vigtigere set i lyset af, at bagspillere som Laura Damgaard og Julie Jensen allerede har fundet nye halvgulve at optræde på fra næste sæson.

- Line er et levende eksempel på klubbens vision om at tilbyde og skabe rammerne omkring udvikling af nordjyske talenter til topplan. Talentet og en stor arbejdsmoral har betydet at Line har taget turen fra ungdomsspiller til professionel håndboldspiller og besidder i dag en stor rolle på ligaholdet. Line har klubbens DNA i blodet og det er en stor glæde at kunne offentliggøre at det unge talent også vil bære trøje nummer 17 i næste sæson, skriber klubben i en pressemeddelelse.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...