Se videoen: Sådan blev Mikkel Hansen modtaget i Gigantium

Nordjyske.dk livestreamede, da Mikkel Hansen og resten af truppen mandag blev præsenteret hos Aalborg Håndbold

Mikkel Hansen blev præsenteret som rosinen i pølseenden for de 2000 fremmødte fans af Aalborg Håndbold. <i>Foto: Bente Poder</i>

Mikkel Hansen blev præsenteret som rosinen i pølseenden for de 2000 fremmødte fans af Aalborg Håndbold. Foto: Bente Poder

AALBORG:Det er efterhånden halvandet år siden, Mikkel Hansen blev offentliggjort som ny mand i Aalborg Håndbold-truppen fra sæsonen 2022/23. Mandag morgen klokken 08.50 landede verdensstjernen endelig i Aalborg for at slutte sig til sine nye holdkammerater.

Her stod  formiddagen blandt andet på Hansens første træningspas i Gigantium, inden eftermiddagen bød på pressemøde og spillerpræsentation af hele Aalborg-holdet. En udsolgt præsentation, som 2000 fans havde sikret sig adgang til.

Nordjyske var naturligvis også med på sidelinjen, og i videoen herunder kan du se, hvordan verdensstjernen blev modtaget, da han løb ind på sin nye hjemmebane.

I bunden af artiklen kan du se den fulde præsentation af hele truppen.

Mens Mikkel Hansen ventede med første træningspas til mandag, har resten af truppen været i gang med sæsonforberedelserne længe. Første kamp venter allerede på tirsdag, hvor det gælder Super Cuppen på hjemmebane mod GOG - en kamp, som Hansen ikke når at blive klar til.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden