Første guld i hus for Aalborg Svømmeklub

Holdkappen over 4x200 meter fri gav nordjysk guld ved DM i svømning

Søren Olsson
Katrine Bukh Villesen svømmede guldet hjem for Aalborg. Arkivfoto: Matthew Burnett
Svømning 12. juli 2019 21:28 - Opdateret 12. juli 2019 21:28

SVØMNING: Aalborg Svømmeklub hentede fredag aften sin første gulmedalje ved årets Danske Mesterskaber på langbane, da de aalborgensiske piger var suveræne på 4x200 meter fri - aftenens næstsidste finale.

Forinden havde det været en lille overraskelse, at det ikke blev til medalje for Katrine Bukh Villesen i 100 meter butterfly, men stortalentet har klart sin force på den dobbelte distance, der svømmes i weekenden.

Men i holdkappen over 4x200 meter var der ikke længere nogen, der kunne holde aalborgenserne fra guldet.

Line Jørgensen Bruun, Camilla Ottesen, Lisa Rijkhoff og Katrine Bukh Villesen var helt suveræne, og de fire aalborgensere vandt med næsten ni sekunder til Hovedstaden Svømmeklub på andenpladsen.

Vindertiden lød på 8.20.96 minutter, og aalborgenserne havde endda som den eneste klub to hold med i finalen - andetholdet endte dog på sjette og sidstepladsen i finalen.

Foruden fjerdepladsen til Katrine Bukh Villesen på 100 meter butterfly, så bød fredagen på yderligere to finalepladser til Aalborg Svømmeklub.

Unge Lawrence Langley endte sidst i finalen på 200 meter bryst med omkring seks sekunder op til en plads på podiet.

Og endelig endte Jackie Gade på femtepladsen i 400 meter fri for kvinder, hvor hun i tiden 3.30.39 minutter havde otte sekunder op til medaljeskamlen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...