Formsvage Leicester holder stadig Guardiola på stikkerne

Manchester City er noget bedre kørende end Leicester for tiden, men Pep Guardiola tager ikke let på opgaven.

Premier League - Leicester City v Manchester City <i>Lee Smith/Ritzau Scanpix</i>

Premier League - Leicester City v Manchester City Lee Smith/Ritzau Scanpix

Det er to hold med vidt forskellige formkurver, som møder hinanden, når Manchester City søndag tager imod Leicester i Premier League.

Førstnævnte brager derudad, ligger nummer et i tabellen og har vundet otte kampe i træk i ligaen, mens Leicester på niendepladsen kun har vundet to af sine seneste syv ligakampe.

Men selv om mødet med Kasper Schmeichel og co. på papiret ligner en overkommelig opgave for Pep Guardiolas mandskab, tør spanieren ikke læne sig tilbage.

- I mine øjne har de stadig en toptræner og fremragende spillere i alle afdelinger. Men nogle gange er der perioder med op- og nedture.

- Måske er vi bare blevet vant til at se Leicester i toppen hele tiden, siger Guardiola ifølge nyhedsbureauet AFP.

Leicester er i hver af de seneste to sæsoner endt på femtepladsen i Premier League og blev sensationelt engelsk mester i 2015/16-sæsonen. I sidste sæson vandt Leicester for første gang i klubbens historie FA Cuppen.

- Jeg tager hatten af, for hvor godt klubben fungerer på mange måder. Rekruttering af spillere, evnen til at tilpasse sig og justere til mange forskellige situationer.

- Nogle gange er der dog perioder, hvor de ikke er stabile nok. Men når man ser på, hvor meget kvalitet de har, så kan alt ske fra kamp til kamp, siger Guardiola.

Leicester har ikke spillet i Premier League siden 12. december, da to af holdets kampen i mellemtiden er endt med at blive aflyst på grund af coronasmitte.

Onsdag var Leicester i aktion i Liga Cuppen, hvor det endte med et nederlag til Liverpool efter en straffesparkskonkurrence.

Søndagens kamp mellem Manchester City og Leicester fløjtes i gang klokken 16.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.