Forsikringsbøvl gør Ehlers tvivlsom til VM-åbner

Danmarks Ishockey Union arbejder på højtryk for at få aalborgenseren med i VM-truppen, der også tæller duo fra Aalborg Pirates

Winnipeg Jets-profilen Nikolaj Ehlers er stadig ikke sikker VM-deltager for Danmark. <i>Foto: Gary A. Vasquez/Ritzau Scanpix</i>

Winnipeg Jets-profilen Nikolaj Ehlers er stadig ikke sikker VM-deltager for Danmark. Foto: Gary A. Vasquez/Ritzau Scanpix

HELSINKI:Nikolaj Ehlers er usikker deltager før den første kamp ved ishockey-VM. Det oplyser Danmarks Ishockey Union (DIU) torsdag i en pressemeddelelse.

Unionen skriver, at Nikolaj Ehlers er rejst med til Finland, men at NHL-spillerens deltagelse i lørdagens åbningskamp mod Ungarn stadig er usikker.

Kim Pedersen, der er general manager på det danske hold, forklarer, at det drejer sig om Winnipeg Jets-spillerens forsikring.

- Når vi har NHL-spillere i truppen, er der altid forsikringsspørgsmål inde i billedet. Og selv om vi har arbejdet på sagen, lige siden Nikolaj meddelte os, at han var VM-klar, er der stadig teknikaliteter omkring forsikringen, der ikke er gået i orden i skrivende stund.

- Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at få tingene i orden inden kampen mod Ungarn, siger Kim Pedersen.

Torsdag udtog landstræner Heinz Ehlers, der også er far til Nikolaj Ehlers, truppen til VM.

Med i truppen på de 25 spillere er Nikolaj Ehlers indlemmet som den eneste fra NHL. Det er i forventning om, at forsikringsproblemet bliver løst.

Derudover er de tidligere NHL-spillere Mikkel Bødker, Nicklas Jensen og Patrick Russell udtaget.

Aalborg Pirates er repræsenteret ved målmand George Sørensen og backen Anders Koch. Frederikshavn White Hawks havde Christopher Frederiksen med i opløbet om en plads, men forwarden endte med at blive siet fra.

Danmarks åbningskamp spilles lørdag klokken 15.20 i finske Tampere.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.