Forsvarsprofil på tribunen: Selvfølgelig er jeg bitter

Et forestående klubskifte har betydet, at Kasper Pedersen er gået fra fast mand hos AaB til en rolle som tilskuer

Jens Otto Barsøe
Kasper Pedersen jubler over en scoring for AaB. I den seneste tid har der dog ikke været meget at juble over for den solide forsvarsspiller. Foto: Lars Pauli
AaB 10. maj 2019 06:00

FODBOLD: Efter at have startet på banen i 21 superligakampe i træk i denne sæson, røg Kasper Pedersen af AaB's hold til udekampen mod Vendsyssel FF 13.april. Ikke fordi han var skadet eller havde spillet dårligt - tværtimod. Midterforsvareren havde været en af de mest stabile spillere hos nordjyderne i denne sæson. Forklaringen på, at der ikke var fundet plads til Kasper Pedersen var, at han havde meddelt klubben, at han søger mod udlandet efter denne sæson. Derfor ville der i midterforsvaret i de resterende kampe i sæsonen blive satset på spillere med en fremtid i AaB. Siden er det ikke blevet til et eneste minut i Superligaen for Kasper Pedersen, der i de seneste kampe har måttet tage plads på tribunen.

- Selvfølgelig er jeg bitter over det. Det er jeg 100 procent. Men jeg har også accepteret det, for jeg ved godt, at det hænger sammen med min beslutning. Det er sådan det er, siger Kasper Pedersen i den nyeste udgave af NORDJYSKEs fodboldpodcast Ripodsten, hvor han heller ikke lægger skjul på, at den seneste måned har været hård.

- Jeg troede, det var nemmere at acceptere, end det er. Man kan næsten ikke beskrive følelsen af at løbe til træning og ikke konkurrere på en ligeværdig måde. Man føler sig nærmest lidt rastløs, konstaterer Kasper Pedersen, der endnu ikke kan løfte sløret for, hvor han fortsætter karrieren på den anden side af sommerferien.

Han har i Ripodsten selskab af Hobro IK's sportschef Jens Hammer Sørensen, der bestemt ikke glæder sig til klubbens kommende gyserkampe mod Vejle, og sportsjournalist Søren Olsson.

Ripodsten kan høres i iTunes, SoundCloud mv.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...