Fortuna Hjørring

Fortuna Hjørring tog pligtsejr i Aarhus

Med to tidlige mål lagde Fortuna Hjørring fundamentet for en sikker sejr mod VSK Aarhus

Arkivfoto: Laura Guldhammer Thomsen

Arkivfoto: Laura Guldhammer Thomsen

FODBOLD:Lørdag vandt Fortuna Hjørring 3-0 i Aarhus, da de slog VSK Aarhus i 3F Ligaens slutspil. Her stod Sanni Franssi, Frederikke Thøgersen og Sara Thrige for vendelboernes mål.

Franssi og Thøgersen havde allerede bragt Fortuna foran med 2-0 efter 18 minutters spilletid.

- Vi lagde godt ud i kampen, og det så meget positivt ud. Det er altid dejligt at få to hurtige mål. Men det var meget vind, og de ville gerne ind i nogle fysiske dueller, så dem var der en del af. Efter målene begyndte vi måske at slappe en smule af, men vi fandt energien igen efter pausen, fortæller cheftræner Carrie Kveton.

Med 10 minutter igen stod Sara Thrige altså for at score til kampens slutresultat.

- Vi havde en masse gode muligheder gennem kampen, og vi fik flere spillere inde, som gjorde det godt i deres indhop, siger cheftræneren.

Kampen er den tredje i slutspillet. I den første spillede Fortuna Hjørring uafgjort i Kolding og mistede dermed et vigtigt skridt i guldkampen mod rivalerne fra Brøndby.

- Vi har haft gode fremskridt gennem sæsonen, men vi har ikke toppet endnu. Vi bliver ved med at bygge på. Derfor har vi også lige haft en uge, hvor vi gik lidt ned i intensitet, og jeg synes også, at vi så friske ud, slutter Carrie Kveton.

Brøndby IF vandt 4-1 i Kolding, og dermed er nordjyderne fortsat fire point efter i kampen om guldet i kvindernes bedste række.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.