Fortuna Hjørring

Fortuna spadserede videre til semifinalen

Sundby Boldklub var som ventet ingen opgave for Fortuna Hjørring i pokalturneringen

Frederikke Thøgersen scorede en enkelt gang mod Sundby. Arkivfoto: Lars Pauli

Frederikke Thøgersen scorede en enkelt gang mod Sundby. Arkivfoto: Lars Pauli

FODBOLD:Fortuna Hjørrings fodboldkvinder åbnede søndag eftermiddag forårssæsonen med en pligtsejr, da det i kvartfinalen i Sydbank Kvindepokalen blev til en 5-0-sejr ude over Sundby Boldklub fra landets næstbedste række.

Caroline Møller Hansen bragte Fortuna foran 1-0 fem minutter før pausen, og i anden fulgte Sanni Franssi, Frederikke Thøgersen og Janelle Cordia trop med en scoring hver, inden Stephanie Pedersen i kampens tillægstid scorede i eget net til slutresultatet 5-0.

- Uden at ville lyde for hovskisnovski var det jo en dag på kontoret. Det var en kamp, vi vidste, at vi skulle vinde, og det var også spil til et mål næsten hele kampen. Man kunne dog godt se, at det var den første kamp, for vi manglede lidt skarphed på den sidste tredjedel, men vi fik trods alt scoret fem mål, lyder det fra Fortuna Hjørrings assisterende træner Peter Enevoldsen.

I semifinalen venter der Fortuna Hjørring et møde med VSK Aarhus, der søndag også vandt sin kvartfinale ude over Næsby. Semifinalerne afvikles over to kampe. Den første spilles på lørdag i Aarhus.

- Det er et hold, der har drillet os før. Sidste forår tabte vi 1-2 til dem, men vi skal sgu i den finale. Det er over to kampe, så vi skal bare have et fornuftigt resultat med dernede fra, og så må vi afgøre det på hjemmebane, siger Peter Enevoldsen.

Den kamp bliver dog måske uden Emma Snerle, der måtte udgå af søndagens kamp i København.

- Hun vrikkede rundt på sin ankel i første halvleg, og vi måtte skifte hende ud efter 25 minutter. Jeg ved ikke, om hun når at blive klar, siger Peter Enevoldsen.

Også FC Thy-Thisted Q er fortsat med i pokalturneringen. Thyboerne spiller sin kvartfinale på onsdag på udebane mod Kolding Q og kan i tilfælde af en sejr se frem til to semifinaler mod Brøndby.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst