Frederikshavn er meget tæt på slutspillet efter revanche mod bundhold

Frederikshavn White Hawks' slutspilsplads kommer næppe i fare, efter at det tirsdag blev til tre point i Rødovre

Christopher Frederiksen scorede et af Frederikshavns mål i Rødovre. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

Christopher Frederiksen scorede et af Frederikshavns mål i Rødovre. Arkivfoto: Bente Poder

RØDOVRE:Frederikshavn White Hawks ser ud til at undgå, at en besværlig sæson ender i den helt store skuffelse.

Tirsdag spillede vendelboerne sig uhyre tæt på en slutspilsplads, da det på udebane blev til en sejr på 4-0 over Rødovre. Med 18 point tilbage at spille om i grundspillet er der derfor nu 15 point ned til tirsdagens modstandere på den niendeplads, der som den eneste ikke giver adgang til kvartfinalerne. Frederikshavn trækker også det længste strå i tilfælde af pointlighed, idet man har samlet flest point i de indbyrdes opgør.

Med tirsdagens sejr fik Frederikshavn White Hawks også revanche mod sjællænderne, der for små to uger siden vandt med 5-1 i det seneste indbyrdes opgør.

Rødovre Mighty Bulls - Frederikshavn White Hawks 0-4

  • Periodecifre: 0-1, 0-1, 0-2
  • Mål: 0-1 Nikolaj Boelsmann Kristensen (13.58), 0-2 Christopher Frederiksen (27.03), 0-3 Aleksi Halme (49.41), 0-4 Thomas Søndergaard (51.08)
  • Udvisninger: Rødovre 2x2 minutter, Frederikshavn 2x2 minutter
  • Tilskuere: 787

Frederikshavn White Hawks stillede igen op uden den skadede kaptajn Jesper Jensen, men det forhindrede ikke vendelboerne i at tage føringen efter små 14 minutters spil af første periode, da Nikolaj Boelsmann Kristensen gjorde det til 1-0.

Syv minutter inde i anden periode fordoblede Christopher Frederiksen gæsternes føring. Fire minutter senere kunne Frederiksen også have gjort det til 3-0, men forwarden, der netop har været samlet med landsholdet, brændte et straffeslag.

Gæsternes sejr kom dog aldrig i fare, for midtvejs i tredje periode udnyttede Aleksi Halme Christopher Frederiksens oplæg til at gøre det til 3-0. Halvandet minut blev det også 4-0 efter en overtalsscoring fra Thomas Søndergaard

Med seks kampe tilbage af grundspillet indtager Frederikshavn syvendepladsen i Metal Ligaen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.