AaB

Friis i Ripodsten: Chefen har været ramt på sin faglige stolthed

AaB's cheftræner ser i den nyeste udgave af NORDJYSKEs fodboldpodcast tilbage på sine første måneder i spidsen for superligaholdet

Jacob Friis har allerede oplevet op- og nedture som cheftræner for AaB. Foto: Lars Pauli

Jacob Friis har allerede oplevet op- og nedture som cheftræner for AaB. Foto: Lars Pauli

FODBOLD:I 14 superligakampe og to kampe i pokalturneringen, har Jacob Friis indtil videre stået i spidsen for AaB.

Det hele startede med en flot 4-1 sejr i Esbjerg i efteråret, og de efterfølgende kampe gav forhåbninger om et mere målfarligt og underholdende AaB-hold end under den foregående cheftræner Morten Wieghorst. Efter top seks kiksede for AaB med mindst mulig margin i midten af marts, har det dog indtil mandagens sejr i Randers været et uinspireret AaB-hold, som har deltaget i det såkaldte gruppespil. Kritikken har også ramt Jacob Friis, som erkender, at den første tid som AaB-cheftræner har været lidt af en rutchebanetur.

- Nu har jeg prøvet begge sider, både hvor det er gået godt, og en periode hvor vi ikke har leveret det vi gerne vil, og jeg skal være den første til at sige, at det er jeg brandærgerlig over. Det gør ondt på den faglige stolthed, når man ikke kan få tingene til at lykkes. Så det har både været godt og skidt, og så kan man jo sige, at jeg allerede har prøvet det i min korte karriere, som superligatræner, nu ved jeg, hvor ondt det gør, men det vidste jeg nok godt i forvejen, lyder det fra Jacob Friis i den nyeste udgave af NORDJYSKE's fodboldpodcast Ripodsten.

I podcasten har cheftræneren selskab af Vendsyssel FF's forsvarsspiller Jakob Hjorth, som blandt andet fortæller om sin noget utraditionelle vej til Superligaen, og om hvordan en hjernerystelse har været ved at sætte en stopper for fodboldkarrieren. NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen er tredje mand i panelet.

Ripodsten kan høres i iTunes, SoundCloud, Spotify mv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst