Gode AaB-nyheder før SønderjyskE-kampen

Superligaholdet jagter søndag oprejsning for både nederlag og indsats mod Brøndby i sidste weekend

Martí Cifuentes (tv.) vil se et AaB-hold, der efter nederlaget i Brøndby er sultent efter oprejsning. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

Martí Cifuentes (tv.) vil se et AaB-hold, der efter nederlaget i Brøndby er sultent efter oprejsning. Arkivfoto: Lars Pauli Foto: Lars Pauli

FODBOLD:På forhånd stod det klart, at AaB må stille op uden midtbaneprofilen Pedro Ferreira, når de søndag får besøg af SønderjyskE i Superligaen. Portugiseren har karantæne, efter at han i den forgangne weekend mod Brøndby fik sit fjerde gule kort i sæsonen.

Men derudover kan cheftræner Martí Cifuentes næsten vælge frit fra den øvrige trup, selvom både Louka Prip og Milan Makarić gik fra Brøndby Stadion med skader.

- Alle er klar og trænede fuldt med, så det er positive nyheder, siger AaB-træneren, der søndag mod SønderjyskE håber at se sit hold vise sig frem i en bedre udgave end i søndags.

- Vi har i løbet af ugen talt meget om, at det ikke var nogen god præstation, vi leverede mod Brøndby. Den slags ting sker dog, og det vigtigste er nu, hvordan vi reagerer på det nederlag. Vi skal være sultne efter at vise os frem fra vores bedste side foran vores fans, siger Martí Cifuentes.

AaB har kun to spillere på skadeslisten. Lucas Andersen er som bekendt langtidsskadet, og selvom Rufo også fortsat er ukampdygtig, så ligner spanieren en mand, der er stærkt på vej tilbage. Han trænede lørdag hårdt med klubbens fysiske stab.

Kampen mellem AaB og SønderjyskE fløjtes i gang søndag kl. 14.00. Opgøret kan følges i livebloggen her på nordjyske.dk eller ses på Eurosport 2.

Hold dig opdateret om AaB – Tilmeld dig vores nyhedsbrev om AaB lige her

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.