GOG-træner om lussing: Barcelona er i en klasse for sig selv

FC Barcelona overmatchede GOG på de fleste parametre, og det er okay, mener GOG-træner Nicolej Krickau.

Nicolej Krickau og GOG er bagud med syv mål inden returkampen i Barcelona torsdag i næste uge. <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

Nicolej Krickau og GOG er bagud med syv mål inden returkampen i Barcelona torsdag i næste uge. Claus Fisker/Ritzau Scanpix

GOG var i perioder magtesløs mod FC Barcelona, der jagter sin tredje Champions League-titel i træk.

30-37 tabte Nicolej Krickaus tropper i Odense torsdag, og cheftræneren anerkender, at udeholdet var mindst en klasse bedre end de forsvarende danske mestre.

- Vi mødte bare et bedre hold i alle faser. Vi manglede i alle dele af spillet den sidste finish.

- Vi havde svært ved at skabe de afgørende situationer til Simon Pytlick og lukrere på vores fine forsvarsspil i de første 10-12 minutter. Vi fandt aldrig den periode, hvor det for alvor rullede for os, siger GOG-træneren.

Krickau accepterer, at der er et stykke op til verdens måske bedste håndboldhold.

- Ja, og det er helt okay. Der er mange millioner og mange spilleres bredde til forskel. Vi synes, der var flere fine ting i præstationen, og vi må hjem og kigge på, hvordan vi kan dem bruge i danmarksturneringen og så acceptere, at Barcelona er i en klasse for sig.

Barcelonas danske keeper, Emil Nielsen, lavede 12 redninger på 39 GOG-forsøg i opgøret, og især en håndfuld stærke indgreb i det første kvarter var vigtige, da spanierne grundlagde sin sejr.

Han deler dog en del af æren med keeperkollega Gonzalo Perez de Vargas.

- Vi fik sat GOG i nogle situationer i forsvaret, som vi var meget tilfredse med, for både Gonzalo og jeg er rigtigt gode i de situationer.

- Vi er to gode målmænd, og det fik vi udnyttet. Jeg stod de første 50 minutter, og så kom Gonzalo ind og stod vel med en redningsprocent på 50 i de sidste 10.

Der skal en sensation af dimensioner til, hvis GOG skal stå som vinder af det samlede slag efter returkampen i Barcelona om en uge, men Emil Nielsen tager intet for givet.

- Jeg er altid nervøs op til en kamp, siger aarhusianeren om returmødet næste torsdag.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.