Hobro IK

Grønnings fremtid i Hobro er usikker: Vi går i dialog efter sæsonen

Sebastian Grønnings kontrakt med superligaklubben udløber til sommer

Arkivfoto: Henrik Bo

Arkivfoto: Henrik Bo

FODBOLD:Den 22-årige Hobro-angriber Sebastian Grønning, der blev hentet til klubben i sommeren 2017, står uden kontrakt, når indeværende Superliga-sæson er færdigspillet. Han fortæller, at der indtil videre ikke har været nogen seriøs dialog mellem ham og klubben om en kontraktforlængelse.

- Vi var i snak før starten på Superligaen, hvor vi aftale, at enten så laver vi en aftale før sæsonen, ellers så venter vi til efter. Jeg havde den interesse, at jeg helst ville fokusere på fodbolden og ikke gå ind i kontraktforhandlinger midt under sæsonen. Derfor besluttede vi at vente med at gå i dialog, indtil sæsonen er færdig, siger Sebastian Grønning.

Han forklarer, at der er flere faktorer, som gør sig gældende for, om en ny aftale mellem de to parter er den bedste løsning. Her peger han blandt andet på den usikre tilværelse i Superligaen og manglen på spilletid.

Angriberen har ikke været i kontakt med sin agent og ved derfor ikke, om der har været henvendelser fra andre klubber. Det begrunder han med, at han ikke har travlt med at underskrive en ny kontrakt.

- Jeg har ro i maven, og tager det roligt omkring ikke at tage nogen forhastet beslutning, for jeg er glad for at være i Hobro. Jeg fokuserer bare på at bidrage med det jeg kan, og forbedre den situation vi er i. Min egen situation løser sig forhåbentligt til sommer, hvor jeg gerne skal skrive en ny kontrakt. Om det bliver i Hobro eller et andet sted, det kan jeg ikke svare på, siger han.

Sebastian Grønning har fået spilletid i 19 Superligakampe i denne sæson, men kun startet inde i fem af dem, hvortil han ikke har noteret sig for nogen scoringer.

- Jeg vil altid gerne spille mere, for jeg udvikler mig mest ved at spille fodbold, og der er tydeligt, at det gør jeg ikke så meget lige i øjeblikket. Det skal man være mentalt forberedt på. Men nu er vi kun tre angribere i truppen, så der bliver forhåbentligt brug for mig på et tidspunkt. Og når det sker, så må jeg gribe chancen, ved at vise at jeg godt kan score mål, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.