Direktør forlader håndboldklub efter ni år

Efter knap et årti i for EH Aalborg takker Henrik Skals af

EH Aalborg glippede oprykningen til ligaen i den forgangne sæson og skal nu igen på jagt efter en triumf i 1. division. Det bliver med en ny direktør ved roret. <i>Arkivfoto: Martin Damgård</i>

EH Aalborg glippede oprykningen til ligaen i den forgangne sæson og skal nu igen på jagt efter en triumf i 1. division. Det bliver med en ny direktør ved roret. Arkivfoto: Martin Damgård

NØRRESUNDBY:EH Aalborg har fået ny leder. Hidtidig direktør og bestyrelsesmedlem gennem ni år, Henrik Skals, erstattes nemlig af Anita Vivi Lilholt, da den nu forhenværende direktør har valgt at trække sig. Hun har tidligere fungeret som næstformand i klubben og har dermed en stærk forbindelse til 1. divisionsklubben.

Det skriver EH Aalborg på deres hjemmeside.

- Under Henriks ledelse har EH Aalborg opnået betydelige triumfer og udviklet sig til en af regionens mest fremtrædende kvindehåndboldklubber. Klubben er taknemmelig for hans dedikation, engagement og visioner, der har været med til at skabe den solide platform, som klubben står på i dag, lyder det i meddelelsen.

Kvindernes 1. division sættes i gang til september, hvor EH Aalborg indleder sæsonen på udebane mod TMS Ringsted. I den kommende sæson skal nordjyderne desuden ud i et lokalopgør, da Aalborg HK er rykket op i landets næstbedste række.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk