Her er Aalborg Pirates' modstandere i Champions Hockey League

De forsvarende mestre kommer på besøg i Aalborg i den kommende sæsons Champions Hockey League

Aalborg Pirates deltager for fjerde gang i Champions Hockey League, men denne gang er turneringsformatet et andet. <i>Arkivfoto: Claus Søndberg</i>

Aalborg Pirates deltager for fjerde gang i Champions Hockey League, men denne gang er turneringsformatet et andet. Arkivfoto: Claus Søndberg

TAMPERE:Der venter Aalborg Pirates svensk, finsk, østrigsk og tjekkisk modstand i den kommende sæsons Champions Hockey League.

Det står klart efter onsdagens lodtrækning, der betød, at Aalborg Pirates kan se frem til hjemmekampe mod HC Innsbruck fra Østrig samt finske Lukko Rauma og Tappara Tampere. Sidstnævnte vandt Champions Hockey League i den forgangne sæson.

Aalborg Pirates kan også se frem til to ture til Sverige, idet Färjestad Karlstad og Växjo Lakers venter i to af udekampene. Sidstnævnte har frederikshavneren Joachim Blichfeld i truppen.

 Den sidste udekamp bliver mod tjekkiske Ocelari Trinec. 

Aalborg Pirates var i fjerde og nederste seedningslag og møder derfor to modstandere fra hvert af de højere seedningslag.

Turneringsformatet i Champions Hockey League er blevet ændret forud for den kommende sæson. Antallet af deltagere er skåret ned fra 32 til 24 hold, og gruppespillet er også væk.

I stedet venter der altså nu hvert hold seks kampe mod seks forskellige modstandere. Tre af dem er på hjemmebane, og de øvrige tre er på udebane.

De 16 hold, der samler flest point i grundspillet, går videre til ottendedelsfinalerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.