GOG blev igen gyldne på Aalborg Håndbolds hjemmebane

Fynboerne tog for andet år i træk DM-guldet i nordjydernes hule, og denne gang efterlod de ingen tvivl i den afgørende kamp

Aalborg Håndbold mødte lørdag GOG i den tredje og afgørende DM-finale, og det endte skidt for nordjyderne. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Aalborg Håndbold mødte lørdag GOG i den tredje og afgørende DM-finale, og det endte skidt for nordjyderne. Foto: Henrik Bo

AALBORG:GOG gjorde lørdag atter det grimme ved Aalborg Håndbold, da de for andet år i træk vandt mændenes afgørende DM-finale på nordjysk grund.

Med en sejr på 37-33 stjal fynboerne scenen i Sparekassen Danmark Arena og genvandt det danske mesterskab.

De 5020 tilskuere - frasorteret de knap 500 medrejsende GOG-fans - må dermed se aalborgenserne gå titelløse fra en sæson for første gang siden 2016.

Aalborg Håndbold - GOG 33-37

  • Håndbold, HTH Ligaen
  • 3. DM-finale
  • Stillinger undervejs: 0-2, 5-5, 6-9, 8-10, 11-13, 14-15, (16-16), 16-19, 19-24, 21-27, 25-29, 28-34, 
  • Mål for Aalborg Håndbold: Mads Hoxer 10, Sebastian Barthold 5, Felix Claar 4, Lukas Sandell 3, Kristian Bjørnsen 3, Henrik Møllgaard 2, Buster Juul 2, Aron Palmarsson 2, Benjamin Jakobsen 1, René Antonsen 1. 
  • Topscorere for GOG: Jerry Tollbring 9, Simon Pytlick 9, Emil Madsen 7, 
  • Udvisninger: Aalborg 7, GOG 6
  • Rødt kort: Frederik Clausen, GOG
  • Dommerpar: Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Nygaard
  • Tilskuere: 5020

GOG kom også bedst fra land via deres syv mod seks-spil. Et par tekniske fejl fra hjemmeholdet sikrede en hurtig tomåls-føring, og fynboerne udnyttede overtalsspillet til at score en række "lette" mål og øge til 9-6-føring.

Aalborg sled enormt med deres angrebsspil, men så kom Mads Hoxer og Aron Palmarsson på banen og løste op for tingene. Flere gange havde aalborgenserne muligheden for at udligne, men flere gange enten brændte de eller smed bolden væk. Først med halvandet minut tilbage af første halvleg fik de kontakt, og de to hold gik helt lige til pause med 16-16 på tavlen.

Mads Hoxer storspillede forgæves for Aalborg Håndbold. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Mads Hoxer storspillede forgæves for Aalborg Håndbold. Foto: Henrik Bo

GOG startede dog anden halvleg, som de gjorde første. Skarpt angrebsspil tilsat adskillige Aalborg-udvisninger betød, at de hurtigt fik genetableret en tremålsføring på 19-16. Aalborgs angrebsspil fungerede ikke optimalt, og de brændte samtidig en stor del af de frie tilbud, de trods alt fik. I stedet kørte den fynske kontramaskine stærkt og øgede til 28-21 halvvejs gennem anden halvleg.

Via storspil fra Mads Hoxer fik Aalborg Håndbold hentet tre mål, men tættere på noget comeback kom de ikke på en eftermiddag, hvor især defensiven sled med tingene. GOG spillede omvendt deres klart bedste kamp i finaleserien.

Genoplev finalekampen bold for bold herunder:

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk