Hjulmand håber på gruppefinale mod Frankrig i september

Det er en drøm for landsholdet at kunne vinde sin Nations League-gruppe med en sejr over Frankrig i september.

Kasper Hjulmand rækker ud efter førstepladsen i Nations League, men understreger samtidig vigtigheden af at tage en kamp ad gangen. <i>Lisa Leutner/Reuters</i>

Kasper Hjulmand rækker ud efter førstepladsen i Nations League, men understreger samtidig vigtigheden af at tage en kamp ad gangen. Lisa Leutner/Reuters

Danmarks målsætning i Nations League er at kunne spille om førstepladsen i gruppespillet, når sjette og sidste spillerunde afvikles 25. september.

Her får Danmark besøg af Frankrig i Parken, og den kamp må gerne være en dyst om gruppesejren.

Det siger landstræner Kasper Hjulmand, inden landsholdet mandag aften møder Østrig i Wien i en tidlig topkamp i A-lagets gruppe 1.

- Vi har hele tiden drømt om, at vi skal have noget på spil i den sidste kamp mod Frankrig, vi skal kunne opnå noget. Sådan var det også i den seneste Nations League, hvor vi kunne have vundet gruppen med en sejr over Belgien i den sidste kamp.

- Det kunne være fedt at møde Frankrig i september i den sidste kamp med mulighed for at vinde gruppen, siger Hjulmand.

Danmark åbnede gruppespillet med en 2-1-udesejr over netop Frankrig i fredags. Det resultat påvirker dog hverken Hjulmands forventning eller målsætning til gruppespillet.

- Uanset hvordan vi tænker, så ændrer det ikke på, at den bedste måde at få resultater på er ved at tage det, der er lige foran os.

- Det er stadigvæk tidligt, og det kan se helt anderledes ud efter kampen mod Østrig. Hver kamp kræver så meget fokus, så vi tager en kamp ad gangen, siger landstræneren.

Foruden Østrig og Frankrig tæller Danmarks gruppe også Kroatien, der kom skidt fra start med et 0-3-nederlag på eget græs til østrigerne.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.