Hobro IK

Hobro sejrede over AC Horsens i sand målfest

Den nordjyske superligaklub fik givet masser af spilletid til folk uden for den normale startellever

Hobro viste ekstrem effektivitet i kampen mod AC Horsens. Foto: Bente Poder

Hobro viste ekstrem effektivitet i kampen mod AC Horsens. Foto: Bente Poder

FODBOLD:Det var en regulær målfest, som Hobro og AC Horsens leverede i mandagens testkamp hjemme på Hobros nye kunstgræsbane. Det var nordjyderne, som viste sig mest effektive, og de kunne derfor trække sig sejrrigt ud med cifrene 4-2 i årets første træningskamp.

Hobro gav spilletid til flere af de spillere, som normalt ikke er en del af startopstillingen. Rasmus Minor blev flankeret af Brandon Onkony i midterforsvaret, Hamse Husseins spillede på den centrale midtbane, mens Adrian Kappenberger vogtede mellem stængerne.

Nytilkomne Simon Jakobsen var at finde på Hobro-bænken, men han fik ikke sine første minutter i Hobro-trøjen i denne omgang.

Simon Jakobsen, der mandag blev præsenteret som ny mand i Hobro, så hele kampen fra bænken. Foto: Bente Poder

Simon Jakobsen, der mandag blev præsenteret som ny mand i Hobro, så hele kampen fra bænken. Foto: Bente Poder

Det var gæsterne fra Horsens, der pressede sig på fra kampens start, hvor der ikke skulle gå mere end fire minutter, før de fik sendt kuglen i kassen. Men heldigvis for hjemmeholdet var linjedommerens flag i vejret.

Hobro havde i første halvleg svært ved at holde på bolden, og fik kun sendt en enkelt afslutning mod mål. Pål Alexander Kirkevold tog sig af et frispark et par meter fra feltet, som nordmanden sikkert sparkede ind til 1-0, der også blev pausestillingen.

Himmerlændingene kom mere på bolden efter pausen, og der gik heller ikke mere end tre minutter, før de udbyggede føringen til 2-0. Rasmus Minor kom godt til vejrs på et hjørnespark og fik bolden dirigeret over i det lange hjørne.

Adrian Kappenberger fik hele kampen i Hobro-målet. Han diskede op med en fornem redning på et frispark. Foto: Bente Poder

Adrian Kappenberger fik hele kampen i Hobro-målet. Han diskede op med en fornem redning på et frispark. Foto: Bente Poder

Flere påstår, at 2-0 er den farligste føring. Det viste sig at holde stik i denne kamp, for på bare 12 minutter havde AC Horsens bragt balance i regnskabet. Først var det bare 15-årige Jeppe Kjær, der tog et dybt løb og flot sparkede den forbi Adrian Kappenberger, og dernæst sikrede Erhan Masovic udligningen på en returbold efter et hjørnespark.

Det nordjyske superligahold svarede hurtigt tilbage. Hobro-spillerne spillede sig ud af et fornemt pres langt ned i egen zone, og det betød, at Emmanuel Sabbi kunne finde en fri Pål Alexander Kirkevold, der endnu engang viste sig koldblodig foran mål.

10 minutter efter var det Emmanuel Sabbi, som var på pletten på et direkte frispark. Amerikaneren sparkede fra lang afstand bolden højt i målet, og scorede dermed til slutstillingen 4-2.

Kampfakta

Hobro IK - AC Horsens 4-2 (1-0)

Mål: 1-0 Pål Alexander Kirkevold (13. minut), 2-0 Rasmus Minor (48. minut), 2-1 Jeppe Kjær (51. minut), 2-2 Erhan Masovic (60. minut), 3-2 Pål Alexander Kirkevold (65. minut), 4-2 Emmanuels Sabbi (75. minut)

Hobro-opstilling (4-4-2): Adrian Kappenberger - Jacob Tjørnelund (Frederik Elkjær, 46. minut), Rasmus Minor, Brandon Onkony, Mathias Haarup (Mads Frandsen, 85. minut) - Oliver Thychosen (Julian Kristoffersen, 59. minut) , Hamse Hussein, Jonas Brix-Damborg, Imed Louati (Emmanuel Sabbi, 59. minut) - Edgar Babayan, Pål Alexander Kirkevold (Don Deedson Louicius, 76. minut)

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.