Hobro skriver kontrakt med klublegendens nevø

17-årig forsvarstalent får treårig aftale med den nordjyske 1. divisionsklub

Foto: Dannie Rosenkrantz

Foto: Dannie Rosenkrantz

FODBOLD:Den 17-årige midterforsvar Frederik Dietz Nielsen har underskrevet en treårig kontrakt med Hobro IK, skriver 1. divisionsklubben i en pressemeddelelse.

Forsvarsspilleren har hidtil spillet på Hobro IK's U19-hold, men har den seneste måned trænet med førsteholdet og fik tilmed debut 6. maj mod Fremad Amager, som den yngste i klubbens historie.

Sportschef Jens Hammer Sørensen siger følgende om det unge talent:

- Det er med stolthed, at vi kan tilbyde Frederik en 3-årig kontrakt i Hobro IK. Frederik er blot den fjerde spiller i klubbens historie, der er endt med at gå hele vejen gennem vores talentsystem, til at spille minimum 1. division.

- Vi ser et stort potentiale i Frederik, og at han allerede har bevist, at han som 17-årig kan være med på førsteholdet, vidner om det store talent, Frederik er i besiddelse af, siger han.

Frederik Dietz Nielsen kommer til at spille i nummer 13, og er i øvrigt nevø til klublegenden Mads Justesen, der var den seneste spiller, der bar nummer 13 i Hobro IK. Den unge forsvarer glæder sig til fortsat at repræsentere sin Hobro IK.

- Jeg er utroligt glad og stolt over at få lov til at repræsentere Hobro IK i tre år mere. Klubben har stor betydning for mig og min familie, og det er utroligt stort for mig at kunne spille i denne klub. Tak til alle som har været med på min rejse. Jeg glæder mig til at fortsætte det hårde arbejde, lyder det fra den unge Hobro-spiller.

Frederik Dietz Nielsen har spillet to førsteholdskampe for Hobro IK og kan igen komme i spil på søndag, når Hobro møder Vendsyssel FF på DS Arena.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.