Hobro starter mod Viborg - Vendsyssel skal til Amager

Kampporgrammet for NordicBet Ligaen ligger klar

Peter Sørensen og hans mandskab indleder sæsonen på hjemmebane. Arkivfoto: Peter Broen

Peter Sørensen og hans mandskab indleder sæsonen på hjemmebane. Arkivfoto: Peter Broen

FODBOLD:Desværre endte den forgangne sæson med en nedrykning for Hobro IK efter fem af de seneste seks sæsoner i den bedste række, og derfor skal holdet spille i landets næstbedste række i den kommende sæson.

Tirsdag fandt Divisionsforeningen frem til kampprogrammet for den kommende sæson, og her skal Hobro spille på hjemmebane mod Viborg FF i den første kamp, der planlægges afviklet i weekenden omkring 13. september.

Der er to nordjyske hold i landets næstbedste række efter sommerferien, og Vendsyssel FF indleder oprykningskampen i den nye NordicBet Liga med en udekamp mod Fremad Amager.

Ligaen er lavet om til en ny struktur , der spiller 22 kampe - 12 hold alle imod alle ude og hjemme - og derefter inddeles rækken i et oprykningsspil og et nedrykningsspil.

I anden runde skal vi allerede have sæsonens første lokalopgør, når Vendsyssel hjemme på Nord Energi Arena tager imod Hobro,

I den sidste runde i grundspillet skal Vendsyssel til Fredericia, mens Hobro skal spille på udebane mod superliganedrykkerne fra Esbjerg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.