Hobro tabte første slag om overlevelse trods dominans

Kjartan Finnbogasons hovedstød sendte overlevelseschancerne i retningen af Vejle

Kasper Ørkild
Foto: Henrik Bo
Hobro IK 12. maj 2019 15:58 - Opdateret 12. maj 2019 15:58

FODBOLD: Søndag tabte Hobro med et enkelt mål, da nordjyderne ikke formåede at score mod Vejle Boldklub på DS Arena.

Hobro havde et godt antal chancer i kampen, men en enkelt pragtaflevering fra Jacob Schoop afgjorde den første kamp mellem de to deltagere i nedryknings-playoff.

Få minutter inde i kampen blev Rasmus Minor Petersen båret ud efter et sammenstød. Dermed kom Frans Putros på banen for første gang i år.

25 minutter inde i kampen fandt Vejle så vejen til målet trods hjemmeholdets dominans. På en lang aflevering fra Jacob Schoop fik Kjartan Finnbogason styret et hovedstød ind bag Jesper Rask i mål.

Kort efter lagde Emmanuel Sabbi et kvalificeret indlæg ind i feltet, men Thomas Hagelskjær kom hurtigt på bolden.

Sabbi var igen på spil med 10 minutter igen af første halvleg, men arbejdet løb ud i sandet, da Mathias Haarup blev sat i scene af amerikaneren, og indlægget blev clearet i feltet.

Kort efter skabte amerikaneren igen ravage i Vejles felt, hvor han først lagde op til en chance til Vito Hammershøy-Mistrati for derefter selv at skyde på mål - dog begge muligheder uden succes.

Efter pausen kom Sabbi igen til en stor chance, da han en time inde i kampen kom til skud efter Vito Hammershøy-Mistratis aflevering. Men Hagelskjær i mål kom ned til bolden.

Med seks minutter igen kom Kjartan Finnbogason til en stor chance, men hovedstødschancen endte i måltaget. Kort efter kom Imed Louati til en chance, men Jesper Rask kom ud i offensivspilleren.

Dermed blev det altså ved 0-1.

Returopgøret spilles søndag 19. på Vejle Stadion. Taberen over de to kampe er direkte nedrykkere fra Superligaen.

Tema: Hobro IK

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...