Hobro IK

Hobro tester igen en Malmö-forsvarer

Svensker tæt på lejeaftale - spillede søndag med i testkamp mod Horsens

Arkivfoto: Patric Söderström/TT/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Patric Söderström/TT/Ritzau Scanpix

FODBOLD: Hobro IK lejede i efteråret 2019 med stor succes forsvarsspilleren Anel Ahmedhodzic i Malmö FF, og nu er nordjyderne igen på jagt i den svenske klub.

Søndag var den 21-årige stopper Hugo Andersson med fra start for 1. divisionsholdet i en testkamp mod superligaklubben AC Horsens, som østjyderne i øvrigt vandt 2-0.

Den svenske avis Expressen skriver, at en lejeaftale allerede er på plads, men det afviser Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen.

- Vi har fået mulighed for at se hinanden an i disse dage, og Hugo Andersson gjorde det rigtig godt mod Horsens. Der er ikke underskrevet nogen aftale endnu, men vi håber naturligvis, det kan lade sig gøre.

- Hvis vi skal tage spillere ind på lejeaftaler, skal de være bedre, end dem vi har. Det er Hugo Andersson, og hvis vi kan lande en aftale, vil det uden tvivl være en medvirkende årsag, at Anel Ahmedhodzic var en god sag for både Malmö og os. Vi håber på en gentagelse, siger Jens Hammer Sørensen.

Har spillet fast for Trelleborg

Hobro mangler en stopper, efter at rutinerede Rasmus Minor for nylig meddelte, at han ikke fortsætter for superliganedrykkerne.

Forsvarsspilleren har blot spillet fire førsteholdskampe for Malmö FF, men i den forgangne sæson var han udlejet til Trelleborg i den næstbedste svenske række, hvor han spillede hele 27 kampe.

I sin karriere har Hugo Andersson repræsenteret Sverige både på U17, U19 og U21-niveau. Hans seneste landskamp var i efteråret 2019.

Det var en stor succes for Malmö at have Anel Ahmedhodzic på græs i det nordjyske i 2019, for efter at han i januar i år returnerede til Allsvenskan, har han spillet fast og imponeret stort for Jon Dahl Tomassons mandskab.

For Hobro kunne tabet af Ahmedhodzic også mærkes, for uden ham lukkede holdet væsentligt flere mål ind i foråret, og de endte som bekendt med at få en billet til NordicBet Ligaen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.