Hobro-træner efter stærkt comeback: Vi ligner bestemt ikke et hold der ligger i bunden

Martin Thomsen roser sine spilleres indstilling og ikke mindst reaktion efter pausen af kampen mod FC Helsingør

Hobro-træner Martin TThomsen roser sine spillere for en stærk reaktion, da det så sort ud i fredagens kamp mod FC Helsingør. Arkivfoto: Bente Poder

Hobro-træner Martin TThomsen roser sine spillere for en stærk reaktion, da det så sort ud i fredagens kamp mod FC Helsingør. Arkivfoto: Bente Poder

FODBOLD:Hobro viste stærk moral, da man i anden halvleg formåede at komme tilbage i udekampen mod FC Helsingør. Don Deedsons hurtige føringsmål til 1-0 efter blot 41 sekunders spil var blevet forvandlet til en føring til hjemmeholdet ved sidebyttet.

I anden halvleg viste Hobro i stedet flot moral og kæmpede sig godt tilbage i opgøret, som endte 2-2.

- Det var en stærk reaktion fra spillernes side. Bedømt ud fra anden halvleg lignede vi bestemt ikke et hold, der ligger, der hvor vi gør lige nu. Spillerne tog virkelig skeen i den anden hånd, og der var mange fine individuelle præstationer, siger Hobro-træner Martin Thomsen.

Langt hen ad vejen var det en taktisk justering, der gav markant bedre arbejdsbetingelser for Hobro.

- Det er klart, vi også tænkte vores efter den første halve time, men da vi fik ændret lidt i presset, så vi fik en bestemt Helsingør-spiller til at skulle spille bolden frem fra deres forsvar, blev det bedre for os, siger Martin Thomsen, der først og fremmest glæder sig over et point og ikke skænker det mange tanker, at Hobro i 10 kampe endnu ikke har vundet.

- Det her var en meget opløftende præstation. Vi skal huske på, at vi møder et tophold, der hidtil i denne sæson har spillet rigtig godt, og på en god dag kunne vi godt have taget tre point, selvom jeg godt ved, at de også havde deres chancer.

Hobro blev ellers ramt af flere skader undervejs, men det slog ikke holdet ud af kurs denne aften i Helsingør.

- Vi fik Mathias Haarup skadet, og igen måtte han udgå i første halvleg, så derfor valgte vi at tage en udskiftning i pausen, fordi vi så ville have lidt flere muligheder i anden halvleg. Kampen lå også godt til Sebastian Avanzini, så det var derfor, vi bragte ham i spil i stedet for Yoda i pausen, forklarer Martin Thomsen, der roser midtbanespilleren for det indhop.

- Det er den bedste halvleg, vi har set fra Avanzini. Vi har også flyttet Mikkel Mejlstrup Pedersen længere frem, fordi vi har vendt trekanten på midten, og det pynter, fordi han har de her sindssyge lunger, der gør, at han bare kan løbe og løbe, siger Martin Thomsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk