Hobro IK

Hobros generalprøve blev en iskold nullert mod divisionshold

1. divisionsholdet Skive blev sidste modstander for Hobro IK, inden Superligaen starter igen. Holdene delte i en tæt affære uden de store chancer

Foto: Henrik Louis

Foto: Henrik Louis

FODBOLD:Tirsdag spillede Hobro IK den sidste testkamp inde 3F Superligaens forårsstart.

Det blev til 0-0 mod 1. divisionsholdet Skive, der holdt samme niveau som hjemmeholdet på en iskold og regnramt kunstgræsbane på Amerikavej trods sin placering i bunden af landets næstbedste række.

Centrale spillere som Jesper Rask, Julian Kristoffersen, Pål Alexander Kirkevold, Mathias Haarup og Jesper Bøge blev skånet og var ikke en del af opgøret.

Hobros startopstilling

Adrian Kappenberger - Kerim Memija, Simon Jakobsen, Rasmus Minor, Jacob Tjørnelund - Emmanuel Sabbi, Christian Cappis, Jonas Brix-Damborg, Oliver Thychosen, Edgar Babayan - Imed Louati.

Gennem første halvleg var der meget få chancer i åbent spil til nogen af hænderne. En af de få var fra Emmanuel Sabbi, der efter 20 minutters spil erobrede en bold lige uden for feltet og kom til afslutning.

Men amerikanerens forsøg endte i sidenettet.

Den kommende OB-spiller virkede som det store lyspunkt på Hobro-holdet. Foruden hårdt arbejde både offensivt og defensivt bidrog han med to direkte frispark på Skives mål. Det første af slagsen røg over mål, mens andet forsøg endte i Skive-målmandens favn.

Hobro IK mødte tirsdag Skive i en testkamp.

Hobro IK mødte tirsdag Skive i en testkamp.

Kort før pausen kom den tidligere Hobro-spiller Sebastian Grønning til gæsternes første chance. Men angriberen headede bolden direkte på Adrian Kappenberger i mål.

I pausen kom Mikkel M. Pedersen ind for Emmanuel Sabbi, og så gik der luft ud af Hobro-holdet. Kun Adrian Kappenberger i mål leverede lyspunkter, når Skive kom tæt på mål. Dermed holdt han kampen uden mål, mens 1. divisionstruppen dominerede.

Mod kampens slutning skiftede Hobro en stor flok reserve - og ungdomsspillere ind - blandt andet Alexander Baun, der har været skadesplaget i længere tid. En anden af de indskiftede var Hamse Hussein, som hurtigt forlod banen igen efter et rødt kort for en stempling.

Hobro skal i aktion i ligaregi søndag, når de møder SønderjyskE på udebane.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.