Frederikshavn White Hawks

Høgene fik en på sinkadusen og er nu presset til at vinde de sidste to semifinalekampe

Det blev til en ordentlig snitter, da Frederikshavn White Hawks tabte med 6-0 til Rungsted

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

ISHOCKEY:Fredag aften blev den femte kamp i semifinaleserien mellem Frederikshavn White Hawks og Rungsted Seier Capital spillet. Kampen blev spillet i Hørsholm, og hjemmebanefordelen udnyttede sjællænderne på det kraftigste, da de vandt med hele 6-0.

Rungsted fik en drømmestart på kampen, da de bare skulle bruge lidt over et minut på at bringe sig foran. Mattias Persson skøjtede ned bag White Hawks mål og fandt derefter en fri Marcus Olsson, som bare kunne sætte staven på og score et let mål.

Det høje tempo og de mange chancer fortsatte i hele første periode, hvor både Rungsted og Frederikshavn bød sig til. Først var Dale Mitchell tæt på få udlignet efter et pucktab fra Rungsted bag eget mål. Kort efter var den tidligere Frederikshavn-spiller Nikolaj Rosenthal tæt på at score til 2-0, men Tadeas Galansky stod i vejen.

Halvvejs i perioden fik Rungsted-spilleren Tyler Fiddler en friløber, da han med benskinnen blokerede et skud, hvorefter pucken sprang ud til fordel for canadieren, som frit kunne skøjte ned mod Tadeas Galansky, men tjekken hev endnu engang en redning frem.

Frederikshavnerne fik kort inde i anden periode et powerplay, men det lykkedes dem ikke at presse hjemmeholdet synderligt. I stedet blev det Nikolaj Rosenthal, som bragte Rungsted i front med to. Han fik en aflevering i angrebszonen og hamrede direkte til pucken, som han placerede helt oppe i højre hjørne.

Med få minutter til pause var William Boysen tæt på at styre pucken i mål til en reducering, men bare 10 sekunder senere lå pucken inde i høgenes mål. Marcus Olsson blev dobbelt målscorer, da han endnu engang bare skulle sætte staven på foran et tomt mål.

I starten af tredje periode fik White Hawks en stor mulighed for at slå hurtigt tilbage. Cam Spiro kom alene afsted, men kunne ikke udplacere Thomas Lillie.

Nikolaj Rosenthal havde dog skarpheden til at bringe Rungsted foran med 4-0. Han fik en aflevering midt for mål, tog en enkelt berøring og skød den direkte via metallet ind bag Tadeas Galansky.

Med fem minutter tilbage af kampen gjorde Charlie Sarault det til 5-0, da han med en flot detalje lagde pucken i mål. Til allersidst kunne Bertram Jelert sætte en yderst heldig scoring ind til kampens resultat 6-0.

Nederlaget betyder, at frederikshavnerne er presset før de sidste to kampe, som begges skal vindes, for at de kan spille sig i finalen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.