Høgene lukkede sønderjyderne ind i varmen igen - og tabte i overtid

Udvisninger og personlige fejl ramte høgene hårdt i overtidsnederlaget til SønderjyskE

Emil Halkier
Arkivfoto: Lars Pauli
Frederikshavn White Hawks 3. februar 2019 18:37 - Opdateret 3. februar 2019 18:40

ISHOCKEY: Det lignede længe, at Frederikshavn White Hawks skulle have en sejr med hjem fra Vojens søndag aften, men et par udvisninger og de personlige fejl endte med at lukke SønderjyskE tilbage i opgøret, der endte med sønderjysk 6-5 sejr efter forlænget spilletid.

- Hver gang vi kom foran, gav vi dem muligheden for at komme ind i kampen igen med udvisninger. Vi havde meget godt styr på dem i store dele af kampen, men fik nogle dyre udvisninger og traf et par dumme beslutninger. Og der var de rigtig gode i deres power play. Så kom det i overtid, og der er det altid meget 50/50. Der var de lidt smartere, end vi var, sagde Thomas Søndergaard fra Frederikshavn White Hawks.

Høgene kom ellers planmæssigt foran 1-0 i første periode, udbyggede senere i opgøret til 4-2, dernæst 5-3, men igen og igen formåede SønderjyskE at bringe sig tilbage og tvang altså også kampen i overtid.

- Det var ikke, fordi vi spillede en dårlig kamp. Jeg synes faktisk, at vi spillede bedst. Vi lavede fem mål på en svær udebane og skabte en del chancer, og det er positivt, sagde Thomas Søndergaard.

Trods det ene point ligger Frederikshavn White Hawks fortsat på tredjepladsen i Metal Ligaen. Hullet ned til ærkerivalerne fra Aalborg Pirates er nu på tre point. Piraterne har dog en kamp i baghånden.

Kampfakta

Tema: Frederikshavn White Hawks

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...