Holger Rune er tilbage i top-10 før Australian Open

Trods sidste uges tidlige nederlag i Adelaide overhaler Holger Rune Hubert Hurkacz og er verdens nummer ti.

Holger Rune tabte i sidste uge til japaneren Yoshihito Nishioka i første runde i Adelaide. <i>Brenton Edwards/Ritzau Scanpix</i>

Holger Rune tabte i sidste uge til japaneren Yoshihito Nishioka i første runde i Adelaide. Brenton Edwards/Ritzau Scanpix

Tennisspilleren Holger Rune er tilbage blandt verdens ti bedste spillere, før det går løs ved årets første grand slam-turnering, Australian Open, der begynder på mandag.

Da verdensranglisten denne mandag blev opdateret, avancerede den 19-årige Rune således fra 11.- til 10.-pladsen.

Det var, på trods af at han i sidste uge tabte sin første kamp ved ATP 250-turneringen i Adelaide.

Rune røg en plads frem, fordi polske Hubert Hurkacz mistede flere point i forhold til samme uge sidste år og derfor falder tilbage til 11.-pladsen.

Den danske komet lå også kortvarigt nummer ti i verden, efter at han triumferede i Paris Masters i begyndelsen af november, men efter at have mistet nogle point faldt Rune til 11.-pladsen.

Spanske Carlos Alcaraz, der på grund af en skade ikke deltager i Australian Open, ligger fortsat nummer et foran landsmanden Rafael Nadal og norske Casper Ruud, der er nummer tre.

På kvindernes liste dumpede Clara Tauson igen ud af top-100. Tauson, der igen er skadet og derfor heller ikke er med i Australian Open, faldt 12 pladser tilbage, så hun nu er nummer 108.

Iga Swiatek fra Polen topper listen suverænt foran tuneseren Ons Jabeur.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden