Aalborg Håndbold

Holst om comeback: Endelig kan de andre høre mig igen

Andreas Holst er en forstærkning af Aalborg Håndbold efter halvandet år ude

Andreas Holst er endelig tilbage i fuld vigør. Og scorede fire hurtige kasser i kampen mod Kolding. Foto: Bente Poder

Andreas Holst er endelig tilbage i fuld vigør. Og scorede fire hurtige kasser i kampen mod Kolding. Foto: Bente Poder

HÅNDBOLD:Der er kommet mange nye spillere til Aalborg Håndbold inden denne sæson.

Men holdet har også fået en markant forstærkning fra egne rækker. Efter halvandet års skadesmareridt er Andreas Holst endelig tilbage ved næsten fuld styrke, og han var med, da Aalborg Håndbold fredag aften smadrede KIF Kolding med 40-27 i premieren i Primo Tours Ligaen.

Han lavede fire hurtige scoringer i slutningen af første halvleg, da Aalborg allerede ved pausen førte med hele 10 mål over det tidligere storhold fra Kolding.

- Det er simpelthen en fornøjelse at være med inde på banen igen. Og også det, at jeg rent faktisk er i nærheden af holdkammeraterne, når jeg råber til dem. Og ikke bare sidder ude på tribunen. Det er virkelig fedt og skønt at kaste med bolden igen, siger bagspilleren.

- Bare det at kunne hjælpe inde på banen er en stor forløsning.

Også han glæder sig over, at holdet ser virkelig stærkt ud til den nye sæson.

- VI har et fantastisk hold, og det skal nok blive spændende hele vejen alligevel. Vi har jo ikke noget imod at vinde stort, og jeg synes ikke, det er blevet tid til, at de andre skal have et handicap imod os, når du spørger om det, siger bagspilleren.

Aalborg Håndbold spiller mandag ude mod Lemvig - den sidste kamp, inden der igen må komme flere tilskuere, da der fredag aften blev givet tilladelse til en model som i fodbold, hvor tilskuerne skal inddeles i sektioner. Den ordning træder dog først i kraft fra på onsdag.

- Det er bare fedt, at der kommer flere mennesker i hallen, men i Lemvig betyder det altid noget for mig at vinde, fordi jeg er derfra, siger Andreas Holst.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.