Ikke råd til flere fejlskud

Der er pres på AaB og Hobro i kampen om top 6-placeringerne. Det bliver diskuteret i den nyeste udgave af Ripodsten.

Jens Otto Barsøe
AaB hentede ét point søndag mod Brøndby, men holdet havde brug for alle tre. Foto: Peter Broen
Fodbold 20. februar 2018 07:23

AALBORG: Begge nordjyske superligaklubber, AaB og Hobro IK, har startet foråret med ambitioner om at komme blandt de seks øverste hold, der kvalificerer sig til det såkaldte mesterskabsslutspil.

Muligheden er der bestemt stadigvæk, men begge klubber har fået en langt fra optimal start med bare ét point hver i de første to runder. Og med fem runder tilbage inden top bliver skilt fra bund, er der pres på erkender AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde i den nyeste udgave af NORDJYSKEs fodboldpodcast "Ripodsten".

- Vi dummer os nede i Silkeborg. Vi forberedte os fem uger op til dem kamp, og har konkurreret om at spille, og så dummer vi os og lukker tre mål ind på personlige fejl. Det var en ordentlig mavepumper, der sad i os i lang tid og et point i Brøndby-kampen havde nok været fint, men med baggrund i Silkeborg-kampen skulle vi have haft tre, og nu er der altså pres på. Jeg tror vi skal vinde fire ud af de næste fem kampe, lyder det fra Allan Gaarde.

Han har i udsendelsen selskab af Hobro IK’s talentchef Lars Justesen og NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen.

Blandt de andre emner, der også er på dagsordenen er talentarbejdet i de to klubber, Allan Gaardes fejlskud som sportsdirektør og Pål Alexander Kirkevolds måltørke. Du kan lytte til Ripodsten i iTunes, SoundCloud mv.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...