Irriteret fløj om dyrt kiks: Jeg greb bare ikke bolden

Emil Jakobsen er frustreret over sin fejl i slutsekunderne, da han kunne have sikret sejren over Kroatien.

Emil Jakobsen leverede mod Kroatien tre sikre scoringer fra venstre fløj. Men Jakobsen kiksede, da han kunne have afgjort kampen til sidst. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Emil Jakobsen leverede mod Kroatien tre sikre scoringer fra venstre fløj. Men Jakobsen kiksede, da han kunne have afgjort kampen til sidst. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der manglede få sekunder, og stillingen var 32-32, da Emil Jakobsen fik chancen for at give Danmark en dyrebar sejr over Kroatien ved håndbold-VM.

Efter en timeout fik danskerne sat et angreb op, og bolden blev spillet ud til Jakobsen på venstre fløj. Det lignede en situation, han har mestret 1000 gange før. Men denne gang kiksede det for boldkunstneren fra Flensborg.

- Jeg greb bare ikke bolden, konstaterer Emil Jakobsen.

- Det er da lidt irriterende. Det skal jeg da gerne indrømme. Det var ikke det fedeste moment, lyder det med en let underdrivelse fra den frustrerede fløj.

Han afviser, at han var påvirket af situationens alvor og den enormt intense stemning på banen og tribunerne i Malmö Arena.

- Jeg synes egentlig, at jeg var ovenpå, og jeg havde lavet tre mål på tre forsøg forinden. Selvfølgelig var det en vigtig bold, men det tænkte jeg ikke på, siger Emil Jakobsen.

Han ser tilbage på en kamp, hvor det danske hold for første gang i turneringen blev presset - ikke mindst fysisk. Kroaterne gik til stregen, og i Jakobsens øjne i enkelte tilfælde over den.

- De kom ud med alt, hvad de havde. Kampen var deres sidste chance for at komme videre herfra, så vi vidste godt, at de ville bruge alle kræfter på denne kamp.

- Der var noget, der lignede slag, der var lidt for meget. Men sådan var linjen. Vi kom til at halte efter i det meste af kampen, og vi skal vel være tilfredse med uafgjort, mener Emil Jakobsen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.