Se målorgiet: Jagten på sjældent guldhattrick er begyndt i Aalborg

Pirates har to år i træk vundet DM-guldet, og tirsdagens sæsonpremiere dæmpede på ingen måde troen på, at aalborgenserne kan tage tre på stribe

I nyere dansk ishockeyhistorie har kun SønderjyskE vundet tre mesterskaber i træk. Aalborg Pirates kan blive den næste til at nå den milepæl. <i>Foto: Lars Pauli</i>

I nyere dansk ishockeyhistorie har kun SønderjyskE vundet tre mesterskaber i træk. Aalborg Pirates kan blive den næste til at nå den milepæl. Foto: Lars Pauli

Aalborg Pirates fik inden tirsdagens sæsonpremiere i Metal Ligaen i ishockey hængt endnu et mesterskabsbanner op under taget i Sparekassen Danmark Isarena. Efterfølgende satte spillerne en fed streg under, at jagten på den tredje DM-guldmedalje i træk nu er gået ind.

Sidste sæsons bronzevindere fra Herlev Eagles blev nedlagt med 8-0 på hjemmebanen, og der var på intet tidspunkt tvivl om hverken niveauforskellen eller sejren.

Aalborg Pirates - Herlev Eagles 8-0

  • Ishockey, Metal Ligaen
  • Periodecifre: 2-0, 2-0, 4-0
  • Mål: 1-0 Kirill Kabanov (3.43), 2-0 Pierre-Olivier Morin (9.25), 3-0 Calder Brooks (27.51), 4-0 Kirill Kabanov (33.33), 5-0 Thomas Spelling (49.00), 6-0 Patrick Bjorkstrand (52.41), 7-0 Kirill Kabanov (58.55), 8-0 Tor Rasmussen (59.27)
  • Udvisninger: Aalborg 3x2 min., Herlev 3x2 min.
  • Tilskuere: 2513

Aalborg Pirates er fortsat uden kaptajn Julian Jakobsen og forward-kollegaen Matt Salhany, men i tirsdagens ligapremiere gjorde holdets russiske stjerne, Kirill Kabanov, et comeback, der giver genlyd.

Kabanov indledte kampen med at score til 1-0 på et blændende sololøb og fulgte siden op med to scoringer mere og såmænd også en assist. 

Kirill Kabanov storspillede i sin første kamp i sæsonen for Aalborg Pirates. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Kirill Kabanov storspillede i sin første kamp i sæsonen for Aalborg Pirates. Foto: Lars Pauli

2-0 til Aalborg Pirates efter den første periode blev til 4-0 efter anden, og i tredje og sidste periode satte de trumf på med endnu fire scoringer foran de godt 2500 tilskuere.

Det var ikke fordi, at nordjydernes målmand George Sørensen var arbejdsløs i sejren, men han viste nok engang sit høje niveau med en væld af gode indgreb.

Se de otte mål fra sejren over Herlev herunder. Bragt til dig i et samarbejde mellem Metalligaen.tv og Nordjyske:

Efter kampen præsenterede Aalborg Pirates i øvrigt en ny spiller i skikkelse af Søren Dietz-Larsen. Den 24-årige forward har spillet de seneste otte sæsoner i Sverige - senest i HockeyEttan - men nu trækker han altså de danske mestres trøje over hovedet.

Aalborg Pirates og Søren Dietz-Larsen sætter nu kursen mod Sverige, hvor der fredag og søndag venter to alvorlige opgaver i Champions Hockey League mod henholdsvis Växjo og Färjestad.

Aalborg Pirates - Herlev

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk