Jammerbugt FC

Jammerbugt FC tabte test til ligarivaler

Træner Bo Zinck var godt tilfreds med indsatsen trods 0-1 i Skive

Bo Zinck var frustreret over dommeren, men tilfreds med sit hold i testen i  Skive. Arkivfoto: Lars Paui

Bo Zinck var frustreret over dommeren, men tilfreds med sit hold i testen i Skive. Arkivfoto: Lars Paui

FODBOLD:Forleden tabte Jammerbugt FC en testkamp 1-2 til Brabrand, der formentlig bliver en af nordjydernes rivaler i kampen om oprykning til 1. division. Og lørdag blev det så 0-1 i endnu en test mod en direkte rival i 2. division, Skive IK.

Hjemmeholdet scorede kampens enlige mål på straffespark efter 12 minutter. Men det var ifølge Jammerbugt-træner Bo Zinck en ren foræring fra dommerens side.

- Først begik Skive et kæmpe frispark på midten af banen, som han ikke dømte. De løb så ned mod vores mål, og vi lavede et frispark uden for feltet. Alligevel dømte han straffe. Det var grotesk og burde ikke kunne ske. Jeg er ret træt af det, siger Bo Zinck.

Bortset fra straffesparket og resultatet var han dog fornøjet med indsatsen.

- Vi spillede en flot første halvleg, hvor vi havde en friløber og skabte gode chancer. Samtidig holdt vi dem helt væk. I anden halvleg havde vi det fysiske overskud, men begge hold skabte chancer. På holdniveau var det opløftende. Vores pres sidder rigtig godt, og vi er i god form. Nu handler det mest om at finpudse detaljer og dosere træningen, så vi står knivskarpt til sæsonpremieren 9. marts mod Aarhus Fremad, siger Bo Zinck.

Han glæder sig over, at holdet indtil videre har undgået alvorlige skader.

- Sonny Jakobsen og Sead Gavranovic har siddet udenfor i opstarten, men de er godt på vej tilbage. Derudover har vi 5-6 spillere med småskavanker, men alt i alt ser det positivt ud, siger Bo Zinck.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.