Jammerbugt gik målamok i anden halvleg mod Thisted

De to nordjyske 2. divisionshold spillede som nat og dag i torsdagens testkamp i Pandrup

I anden halvleg stod Jammerbugt-spillerne i kø for at lave mål. Foto: Henrik Louis

I anden halvleg stod Jammerbugt-spillerne i kø for at lave mål. Foto: Henrik Louis

FODBOLD:Der er stadig mere end tre uger til sæsonpremieren i fodboldens 2. division, hvor både Jammerbugt FC og Thisted går benhårdt efter en plads i oprykningsspillet.

I tabellen halter Jammerbugt FC fem point efter de nordjyske rivaler fra Thisted, men at dømme ud fra testkampen i Pandrup er de så rigeligt på niveau med thyboerne. Hjemmeholdet vandt nemlig opgøret 4-2.

Thisted var ellers klart bedst i første halvleg, hvor Martin Søndergaard sørgede for en etmålsføring, og anden halvleg var dårligt startet, før lydtavlen skiftede til 0-2 på en omstilling ved Mads Vang.

- Vi var i super kontrol og virkelig gode i organisationen i de første 45 minutter, men i anden halvleg blev vi desværre for selvfede og begyndte at spille individuelt. Det var ikke særligt godt - for at sige det mildt. Men jeg tror, det var en god lærestreg at se, hvordan vi bliver straffet, når vi ikke overholder vores aftaler. Og det har heldigvis ikke været noget generelt billede i vores træningskampe, siger TFC-træner Bo Thomsen.

Hos Jammerbugt FC talte cheftræner Bo Zinck med store bogstaver i pausen, fordi holdet indtil da slet ikke ramte niveauet og tabte samtlige dueller.

- Men pludselig var vi der og spillede en fantastisk anden halvleg, hvor vi godt kunne have lavet mere end de fire mål. Det var virkelig godt at se den moral fra spillerne.

- Det er også skønt, at se, at vi stadig scorer flittigt. Vi kommer generelt med meget mere power i feltet, end vi gjorde i efteråret, lyder analysen fra Bo Zinck.

Morten U. Thomsen (2), Glenn Rask og Zander Hyltoft scorede målene for Jammerbugt FC.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.