Jelert tror på guld: FCK vil altid være favoritter

FC København-backen Elias Jelert mener, at holdet altid vil være favoritter til at vinde guld i superligaen.

Elias Jelert (med nummer 19 på ryggen) får gult kort i søndagens opgør mod Viborg i Parken. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Elias Jelert (med nummer 19 på ryggen) får gult kort i søndagens opgør mod Viborg i Parken. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Selv om FCK stadig har et point op til førstepladsen i Superligaen, tør holdets højreback Elias Jelert godt at kalde de forsvarende superligamestre for favoritter til at vinde guld i indeværende sæson.

Det fortæller den 19-årige FCK-back efter søndagens 2-1-sejr over Viborg.

- Når du spiller i FC København, er du altid favoritter til at vinde guldet. Sådan er det, fastslår Jelert.

Selvsikkerheden er ikke helt på samme niveau hos Jelerts holdkammerat Mohamed Daramy, der dog også tror på, at FCK kan køre mesterskabet i hus.

- Vi har ikke tabt i lang tid, og vi buldrer derudaf. FC Nordsjælland ligger nummer et lige nu, og det er jo som regel førstepladsen, der er favoritter til guldet, men vi ved, at hvis vi holder fokus på os selv og gør jobbet færdigt, skal vi nok blive mestre, siger Daramy.

Sejren over Viborg var FCK’s ottende superligasejr i træk. Den flotte stime får dog ikke holdets cheftræner Jacob Neestrup til at kalde FCK for favoritter til guldet.

- Én af årsagerne til, at man kan lave sådan en stime, er, at uanset hvor i landet, vi spiller, har vi en sund respekt for modstanderen.

- Jeg kommer ikke til at stå og lave overskrifter. Vi skal bevare den sunde respekt for modstanderne, men jeg har hele tiden sagt, at vi skal vinde Superligaen, og den målsætning er i hvert fald ikke ændret, siger FCK-træneren.

FCK går ind til mesterskabsspillet med 42 point efter 22 spillerunder.

Kampprogrammet for resten af forårssæsonen i Superligaen er først ved at blive lagt, så på nuværende tidspunkt er FCK’s næste gældende kamp imod Vejle, som holdet møder i en returkamp i pokalturneringen torsdag 6. april.

De næste opgaver for Daramy og Jelert bliver med det danske landshold, der på torsdag indleder EM-kvalifikation mod Finland. Bagefter skal landsholdet en tur til Kasakhstan.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.