Karakterbogen: Green holdt Ungarn fra fadet og topper skalaen

NORDJYSKEs håndboldekspert mener, at Danmark bør takke Jannik Green i omklædningsrummet bagefter. Andenkeeperen var hovedårsagen til, at det aldrig for alvor blev tæt mod Ungarn

Anders Thomsen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
VM i håndbold 19. januar 2019 22:56

HÅNDBOLD: Danmarks første kamp i hovedrunden var med modstanderen frisk i erindring. De to sidste testkampe inden VM var nemlig mod netop Ungarn, hvor det blev til både storsejr og nederlag.

Men på papiret var det ikke de samme to hold, som skulle i kamp lørdag aften. Skader på begge sider havde tvunget såvel Nikolaj Jakobsen og som den ungarske trænerkollega til at skifte ud og ind i trupperne.

Og det blev faktisk også en udskiftning, som ændrede billedet i kampens første 30 minutter. Niklas Landin fik overraskende ikke rigtig fat i noget og efter små 18 minutter, kunne Jannik Green afløse med umiddelbar succes. Redningerne satte gang i den danske kontrafase og langsomt, men sikkert fik Danmark skabt luft og kunne gå til pause med plus fem.

Green forsatte det flotte målmandsspil i anden halvleg, og det var afgørende bag et dansk forsvar, som i store perioder ikke hang tilstrækkeligt sammen.

Dagens top-3

Dagens "kom igen"

Karakterskalaen

Tema: VM i håndbold

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...