Karakterbogen: Gyldne Mikkel mestrede det hele

NORDJYSKE's håndboldekspert har svært ved at få armene ned - efter den danske magtdemontration mod Norge

Anders Thomsen
Foto: Ritzau Scanpix
VM i håndbold 27. januar 2019 19:11 - Opdateret 28. januar 2019 07:25

HÅNDBOLD: Jyske Bank Boxen har huset mange store events, men mon ikke VM i herrehåndbold kommer til at fylde lidt på "wall of fame" i kassen på heden.

Danmark er fortjent verdensmestre, og det er fordi, man formåede at bringe det bedste frem i hver enkelt spiller. Såvel gennem turneringen - som i finalen. For det var et stærkt dansk kollektiv der besejrede vores naboer fra nord, måske bedst symboliseret ved at hele syv forskellige spillere tegnede sig for de første 10 danske scoringer.

Strategien fra landstrænerens side var tydelig og klar. Mikkel Hansen spillede en central rolle på højrebacken i angrebet, og det havde det norske forsvar mere end svært til på at løse. Christian Berges bedste bud var Espen Christensen på mål som reddede sit forsvar et par gange frem mod pausen, men det hjalp meget lidt og fik bestemt ikke et veloplagt dansk hold til at stoppe med at angribe på ydersiden i venstre forsvarsside.

Finalens top-3

Det hele endte med en magtdemonstration og i virkeligheden burde dagens top-3 udvides til et højere tal, da spillere som Morten Olsen, Niklas Landin og Henrik Møllgaard ville have været repræsenteret med samme høje karakterer.

Anders Thomsen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kom igen

Anders Thomsen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Karakterskalaen:

Tema: VM i håndbold

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...