AaB

Kasper Pedersen siger farvel til AaB

Midterforsvareren vil ikke forlænge sin kontrakt med AaB

Kasper Pedersen stopper i AaB til sommer. Foto: Torben Hansen

Kasper Pedersen stopper i AaB til sommer. Foto: Torben Hansen

FODBOLD:Kasper Pedersen ønsker ikke at forlænge sin aftale med AaB, da den stærke midterforsvarer fra kontraktudløb til sommer vil prøve sig af i en udenlandsk klub. Det oplyser AaB i en pressemeddelelse.

AaB havde tilbudt Kasper Pedersen en kontraktforlængelse, men der har aldrig været tale om reelle forhandlinger, da den 26-årige spiller har meddelt, at han er indstillet på fra næste sæson at søge lykken udenlands.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Det er ingen hemmelighed, at vi meget gerne ville have beholdt Kasper, da vi havde set ham som en krumtap på vores hold i de næste mange år. Samtidig har vi dog forståelse for Kaspers valg om at forsøge sig med et eventyr i udlandet, og han vil altid være velkommen tilbage i AaB, siger sportsdirektør Allan Gaarde i pressemeddelelsen.

- Med sin klogskab på banen, sin fysiske styrke og sin hurtighed har Kasper igennem årene udviklet sig til en meget dygtig forsvarsspiller i Superligaen, hvor han også er et stærkt offensivt kort på standardsituationer, siger Allan Gaarde.

Kasper Pedersen udtrykker vemod over sit valg:

- Det er svært at forlade den klub, man elsker, og hvor jeg har tilbragt over halvdelen af mit liv, men jeg er meget bevidst om, at hvis jeg skulle have en chance for at finde en udenlandsk klub, så ville det nok være til sommer, lyder det fra Kasper Pedersen i pressemeddelelsen.

Han uddyber.

- For mig er der i Danmark kun AaB, men nu prøver jeg som sagt at se efter en mulighed uden for landets grænser – ikke mindst for oplevelsen og for udviklingens skyld. Min kæreste er fra Norge, og det er da ikke usandsynligt, at vi kigger den vej, men andre lande har også interesse, fortæller Kasper Pedersen, der først og fremmest har fokus på at slutte godt af i AaB.

- Vi har fortsat chancen for at kvalificere os til Europa via en god afslutning i Superligaen, og jeg ser meget frem til sæsonens sidste kampe, lyder det fra Kasper Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.