AaB

Klar tale fra Børsting: Jeg fortjener at spille mere

Frederik Børsting mener, at han har fortjent en startplads, når sæsonen begynder

Frederik Børsting var klar i mælet, da han blev spurgt til både AaB's spil og sin egen situation i klubben. Foto: Bo Lehm

Frederik Børsting var klar i mælet, da han blev spurgt til både AaB's spil og sin egen situation i klubben. Foto: Bo Lehm

FODBOLD:Superpøleren Frederik Børsting var tilbage for AaB, da holdet lørdag eftermiddag tabte den anden testkamp på fire dage - og igen til en superliganedrykker, da Silkeborg løb med sejren på AaB’s anlæg på Hornevej.

Midtbanespilleren blev skadet i Mesterskabsslutspillet mod AGF og har været ude siden, men lørdag fik han anden halvleg på banen.

- Det var skønt at spille fodbold. Mit ben havde brug for noget pause, og det har det fået, men nu er det skønt at være tilbage. Jeg fik et slag undervejs på den ankel, som jeg har vredet rundt på 100 gange, men jeg ved, at det er ok igen i morgen, siger Frederik Børsting, der til gengæld ikke var tilfreds med holdets indsats.

- Jeg synes, vi var dårlige. Jeg synes, vi mangler rigtig meget både på presdelen og også at spille os ud af deres pres, når vi har bolden. Det er som om, vi ikke helt har nogen plan for, hvad vi skal gøre, når vi har bolden. Folk står og kigger på hinanden og venter på, at der en, der opfinder den dybe tallerken. Vi mangler meget, når der er nogen, der står kompakt og bare venter på, at vi dummer os, og så dummer vi os som regel, siger han.

- Går nok ud over mig igen

Frederik Børsting var et stort hit inden skaden i Mesterskabsspillet, og han håber, at det kan give mere spilletid i efteråret, selv om han ikke nødvendigvis regner med det.

- Jeg føler mig i fin form, for jeg har trænet det, jeg kunne, så jeg håber, at jeg for noget spilletid i de sidste træningskampe også. Der er blevet hentet en masse nye ind, og man skal ikke have gået ret lang tid i skole for at kunne se, at det sgu nok går ud over mig igen i den her opstart. Men jeg synes, jeg har fortjent at spille, og jeg synes også, at jeg burde spille noget mere , siger midtbanespilleren.

AaB spiller på lørdag en testkamp mod Randers FC - også den kamp spilles på AaB's anlæg på Hornevej, og ugen efter er det OB, det gæster Nordjylland. Sæsonpremieren finder sted på udebane mod Lyngby søndag 13. september.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.