Vendsyssel FF

Klar til første fløjt? Her er alt du skal vide om Vendsyssel FF

Det var et turbulent efterår på chefgangen, mens der på banen var både op- og nedture. Her giver vi dig det endelige overblik over, hvordan Vendsyssel FF står inden forårssæsonen

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

FODBOLD:Der var mange, der på forhånd dømte vendelboerne ude, inden de havde spillet deres første Superliga-kamp. Men med sejre over FCK, AaB og Brøndby har Jens Berthel Askous tropper vist, at de ikke skal undervurderes.

Klubben har som sine nordjyske kolleger brugt opstarten i Tyrkiet, for at kunne stå knivskarpt til forårssæsonen, som får et stort overordnet tema... Overlevelse.

De flotte præstationer mod de store modstandere i efteråret, skal følges op af lige så gode indsatser mod de direkte konkurrenter i nedrykningskampen, hvis der fortsat skal spilles Superliga-bold nord for fjorden i næste sæson.

Tilbage fra skader

Flere Vendsyssel-spillere døjede med skader i efteråret. En af dem, det var gået værst udover var Jakob Hjorth. Forsvarsspilleren endte i kørestol efter at have pådraget sig en hjernerystelse i en kamp mod Nordsjælland, men den ærgerrige forsvarsspiller nu tilbage på træningsbanen.

Rutinerede Daniel Christensen er også ved at være sine skader kvit og klar til at levere på grønsværen.

Solidt bolværk

Bagerst på banen har hollandske Sander Fischer været en af Vendsyssels bedste i efteråret. Forsvarsklippen bor alene i Danmark, men savnet til sønnen og kæresten har ikke sæt sit præg på præstationerne på banen.

Generelt ser de bagerste geledder godt ud hos Vendsyssel. I træningskampene i Tyrkiet var vores rapporter i hvert fald imponeret.

Islændingen, der stormede ind i Superligaen

Helt fremme er der store forventninger til den unge islænding Jon Dagur Thorsteinsson. Det var lidt af en geni-streg at hente ham i Fulham og den offensive islænding håber, at han kan bruge foråret på at sætte en tyk streg under sit talent.

Rod og ro på de øverste linjer

Mens der har været stor udskiftning på direktørgangene, hvor Mogens Krogh sagde farvel, Glenn Riddersholm lynvikarierede og Ole Nielsen nu har sat sig i sædet som sportsdirektør, har der været ro på trænerposten.

Jens Berthel Askou vist sig som en passioneret taktiker og et lysende trænertalent. Først ved at føre Vendsyssel op i Superligaen og nu ved ikke at være kørt bagud i kampen om overlevelse i Superligaen.

Men er den dygtige træner, det solide forsvar og de offensive talenter nok til at Vendsyssel klarer skærene og også spiller Superliga efter sommerferien?

Vi har gennemgået truppen spiller for spiller efter træningslejren i Tyrkiet.

Og efterfølgende har nyerhvervelserne også sat deres aftryk. De har vist gode takter i de hjemlige træningskampe, og ifølge Jens Berthel Askou bejler de nu til startopstillingen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.