Klubtræner melder Kristiansen ude af landsholdstjeneste

Victor Kristiansen må melde fra til landsholdets kommende kampe, siger Leicester-træner Brendan Rodgers.

Victor Kristiansen kunne have fået sin landsholdsdebut mod Finland, men ifølge hans klubtræner bliver backen ikke klar efter sin skade. (Arkivfoto). <i>David Klein/Ritzau Scanpix</i>

Victor Kristiansen kunne have fået sin landsholdsdebut mod Finland, men ifølge hans klubtræner bliver backen ikke klar efter sin skade. (Arkivfoto). David Klein/Ritzau Scanpix

Forsvarsspilleren Victor Kristiansen får ikke sin landsholdsdebut for Danmark i en af de to EM-kvalifikationskampe, landstræner Kasper Hjulmands tropper skal spille de næste ti dage.

Selv om der endnu ikke er indløbet et officielt afbud til landsholdet fra den mulige debutant, så melder hans klubtræner i Leicester, Brendan Rodgers, ham nu ude.

Til mediet Leicester Mercury siger Rodgers, at Victor Kristiansen mod forventning ikke er blevet klar efter den ankelskade, som har plaget ham på det seneste.

- Han (Kasper Hjulmand, red.) håbede sikkert, ligesom vi gjorde, at Kristiansen ville blive klar til at spille. Jeg har ikke snakket med Kasper eller haft kontakt med ham, lyder det fra Rodgers.

Ved landsholdsudtagelsen tirsdag sagde Hjulmand, at Victor Kristiansen efter planen skulle spille weekendens kamp for Leicester mod Brentford, og at han derfor var klar ovenpå sin skade.

Den plan afliver Brendan Rodgers. Han slår fast, at den 20-årige danske back skal blive i England under landskampsterminen for at komme sig over skaden.

- Vi håbede alle sammen efter bulletinerne fra vores lægestab, at han ville blive klar. Men som denne uge er forløbet, bliver det desværre ikke tilfældet, siger Rodgers.

Danmark møder Finland og 23. marts i Parken og tre dage senere gæster Hjulmand og co. Kasakhstan. Det er de to første kampe i EM-kvalifikationen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.