Aalborg Håndbold

Knæet driller stadig Aalborg Håndbold-målmand

Kristian Sæverås er tilbage på banen efter en knæskade, der dog stadig hæmmer ham

Kristian Sæverås fik en forrygende start på kampen mod Barcelona, selv om nordmanden stadig er lidt hæmmet af en knæskade. Foto: Peter Mørk

Kristian Sæverås fik en forrygende start på kampen mod Barcelona, selv om nordmanden stadig er lidt hæmmet af en knæskade. Foto: Peter Mørk

HÅNDBOLD:En knæskade holdt Kristian Sæverås ude, da Aalborg Håndbold for en god uge siden var på besøg hos Paris SG i Champions League, men allerede i onsdags var han tilbage på banen, da Aalborg Håndbold slog Ribe-Esbjerg i Primo Tours Ligaen.

Men selv om nordmanden også var i kamp søndag mod Barcelona, er han endnu ikke helt ovre knæproblemerne.

- Det går bedre, men jeg er ikke på 100 procent endnu. Jeg har fået en skinne på knæet, og den er ikke så behagelig at have på. Det vigtigste er dog, at jeg kan træne og spille med den, og så håber jeg bare, at det går helt over snart, siger Kristian Sæverås.

Trods søndagens nederlag til Barcelona kunne han dog glæde sig over, at Aalborg Håndbold fortsat har sikker kurs mod ottendedelsfinalerne i Champions League. Med syv kampe tilbage af gruppespillet indtager Aalborg Håndbold fjerdepladsen i sin pulje, så nordjyderne kan efterhånden godt begynde at sigte højere end den sjetteplads, der er minimumskravet for at gå videre.

- Vi skal gå ind til alle kampe for at forsøge at vinde dem, og så må vi se, hvordan det ser ud i tabellen til sidst, siger Kristian Sæverås.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.