Kommende Aalborg-bomber kan stikke en kæp i hjulet

Aalborg Håndbold skal vinde tirsdagens Champions League-opgør i Slovenien for at få den bedste vej videre i turneringen

Aleks Vlah kommer til sommer til Aalborg, men topscoreren i Champions League kan inden da nå at komme på tværs for nordjyderne. <i>Arkivfoto: Janek Skarzynski/Ritzau Scanpix</i>

Aleks Vlah kommer til sommer til Aalborg, men topscoreren i Champions League kan inden da nå at komme på tværs for nordjyderne. Arkivfoto: Janek Skarzynski/Ritzau Scanpix

AALBORG:Pladsen i ottendedelsfinalerne er sikret, men der står stadig meget på spil, når Aalborg Håndbold onsdag aften runder gruppespillet i Champions League af med en kamp mod Celje i Slovenien.

Aalborgenserne indtager i øjeblikket femtepladsen i gruppe B, og taber de onsdag, risikerer de at blive sendt ned som nummer seks. Det sker, hvis Pick Szeged samtidig vinder hjemme over Nantes.

Celjes største profil er uden tvivl den kommende Aalborg-spiller Aleks Vlah, der er topscorer i Champions League med 83 mål. Han kan altså sætte en kæp i hjulet på den klub, han fra sommer skal tjene sine løn hos.

- Aleks vil sikkert også gerne vise prøver på sine evner, så han indgår da i vores planlægning til kampen. Men vi skylder os selv at holde fast i den gode rytme vi er inde i lige nu, siger en optimistisk cheftræner, Stefan Madsen, til Aalborg Håndbolds hjemmeside.

Femtepladsen vil sende aalborgenserne i armene på enten GOG eller Dinamo Bucuresti i ottendedelsfinalen, mens sjettepladsen vil give en væsentligt sværere duel mod enten Magdeburg eller Veszprém.

Femtepladsen giver også den fordel, at man ikke står til at møde Barcelona i en kvartfinale, men derimod polske Kielce, hvilket trods alt må siges at være en kende mere tåleligt.

Aalborgensernes kamp i Slovenien onsdag aften har kampstart klokken 18.45, og den kan ses på TV3 Sport eller Viaplay.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.